Hopp til innhold
Proshop: 33 39 19 07   |    Kontor: 33 39 15 10   |   Logg inn Golfbox   |   Klikk her for priser.

Da går sommeren mot slutten og vi starter opp med høstens tirsdagsgolf, fra og med tirsdag 22.august er vi i gang. Denne høsten er det bare 9 hulls runder slik at alle kan rekke å være med. Ingenting er forandret og vi gjør som alltid: Start når du vil på dagen, ha en markør, betal før du går ut og legg scorekortet i den svarte postkassen ved proshopen.

HUSK å sjekke i golfbox, terminlisten på oppslagstavla eller aktivitetstavla ved proshopen for å være sikker på hvordan runden skal spilles.Vi spiller jo 1-9, 10-18, netto, stableford, rødt eller gult utslag, så mulighetene er mange. Når det nærmer seg høsten vil man kanskje også ha ballplassering. Følg med så slipper vi misforståelser underveis.

Når vi kommer til 30 september så går vi over til tirsdagsgolf på lørdager. Dette vil vi minne dere på nærmere.

Ha en flott sensommer og høst på golfbanen!

Hilsen Bjørn og Nina

Om Nina Bjurhult

Nina Bjurhult synes golf er veldig enkelt. Det er sikkert en av årsakene til at hun gikk 79 brutto her om dagen. Dessuten er det trolig en årsakssammenheng mellom hennes eget talent og det at ca halvparten av alle barna hun får blir plusshandicappere. På fritiden arrangerer hun tirsdagsgolfen sammen med Bjørn Kristiansen.

Legg igjen en kommentar

Scroll til toppen