Veien til Golf (VTG)

Golf er kanskje den idretten med flest forskjellige utfordringer. Det som for «ikke golfere» tilsynelatende ser ut som en rolig søndagstur, er i virkeligheten timer (hvor mange velger du til dels selv) med intens konsentrasjon, hvor du virkelig får utfordret både din utholdenhet, dine mentale og dine tekniske evner. Den magiske følelsen å treffe ballen så den flyr langt av gårde i akkurat den retningen du ønsket, glemmer man aldri. Dessverre er det også enkelt å sende den alle andre veier. Er du klar for utfordringen?

Alle som skal begynne å spille golf må ha gjennomført et introduksjonskurs, VTG. I tillegg skal man ta et e-lærings kurs før praktisk trening gjennomføres. Dette gjøres for å sikre at:

  1. Sikkerheten ivaretas.
  2. Banen/anlegget ivaretas.
  3. Spillerhastigheten opprettholdes.
  4. Spillerens opplevelse på banen ivaretas.

Våre kurs er morsomme å være med på, og gjennomføres i løpet av en dag.
Kurset inneholder også banespill, med instruktør/fadder.

Mye av kurstiden blir brukt til praktisk trening av både teknikk, golfvett, regler og spill. Mesteparten av kurstiden foregår ute på banen eller på treningsfeltene.

Hvis du ikke har egne køller kan du låne dette av oss.

Kurset koster kr 1.500,- inklusive e-læringskurset og tilbud om oppfølgingskurs

Å trene golf etter kurset kreves ikke medlemskap, man kjøper en kurv baller og øver seg på det man har lært, inntil du er klar for å bli en del av vårt herlige felleskap.

Som kursdeltager får man nå tilbud om halv årskontingent i 2024 for medlemskap i Tjøme golfklubb. Årskontingent varierer etter alder, med gunstige priser helt opp til man fyller 40 år, og inkluder fritt spill på banen vår hele sesongen. I tillegg har alle som melder seg inn som medlem fri tilgang på ball kurver for å trene på treningsfeltet hele året. Du får tilbud om å delta på gratis oppfølgings kurs for kursdeltagere hver mandag ettermiddag, som varer ut september. I juli vil ikke oppfølgings kursene arrangeres. Se under fanen “bli medlem” på vår hjemmeside for innmelding.

Har du lyst til å prøve?

Bruk dette skjemaet til å melde deg på kurset. Dersom våre oppsatte datoer ikke passer kan du bruke det samme skjemaet til heller å registrere deg på en liste over de som er interessert i fremtidige kurs. Hvis nok personer melder sin interesse vil vi forsøke å sette opp flere kurs. Vi gjør oppmerksom på at det må være minimum 4 deltagere for at kurset skal gjennomføres. Om mindre vil vi kontakte deg for å flytte dato.

Sponsorer

Siste nytt

Comments Box SVG iconsUsed for the like, share, comment, and reaction icons
Publisert 23-06-2024, 11:23

Mark Mestre stiller ut vakre akvarellbilder i klubbhuset vårt fra 23. juni til 14. juli - og du kan møte han i klubbhuset og kafeen i dag, søndag 23. juni ⛵️

Bildene er av lokale motiver, og er til salgs dersom du kunne tenkt deg å ha med ett hjem ⛵️

Se meg av Marks kunst på hans egen Facebook-side MarkMestre illustrations
... Les merSe mindre

Publisert 21-06-2024, 16:22

Kafé Rosso utvider åpningstidene sine fra neste uke, og holder åpent tirsdag-søndag kl. 10-18 (kjøkkenet til kl. 17) 😊ses enda oftere fra nå av 👋🏼

åpent tirsdag-søndag fra kl. 10-18

(kjøkkenet til kl. 17)

#kaferosso
#tjøme
#færder
#vestfold
#cuginidicampagna
... Les merSe mindre

Publisert 21-06-2024, 12:57

Evaluering av booking systemet, og påminnelse om frivillig dugnad mandager fra kl 10 - 13.

Takk for alle tilbakemeldinger vi har fått ifm det nye bookingsystemet. Vi jobber konstant med NGF for å forbedre systemet.
På styremøte i går, ble det nye booking systemet grundig evaluert. Vi vil fortsette med booking systemet og forhåndsbetaling for greenfee bestilling over sommeren, så vil booking systemet bli tatt opp under den årlige medlemsundersøkelsen i en egen bolk. Dette sendes ut rundt 10 august, og så vil vi ta en ny evaluering til høsten.

Frivillig dugnad
Vi prøver å få i gang en dugnads gjeng på mandager fra kl 10 - 13, der vi gjennomfører enkle dugnads jobber, som f.eks å rense ut range baller utenfor nettet, reparere divots på teesteder og fairways.
Kaffe og vafler blir servert etterpå.
Om det er noen som kan tenke seg å lære seg å kjøre traktor for å samle opp rangeballer, og få ballene tilbake til ballmaskinen, ta kontakt med oss.

God sommer til alle!
Med vennlig hilsen
Kjetil
Styreleder Tjøme golfklubb
... Les merSe mindre

5 CommentsKommenter på Facebook

Vi hadde jo nettopp en uformell undersøkelse - var det 85 eller 90 prosent av medlemmene som IKKE likte systemet da Isak la ut en poll? Har noen av dere i styret selv forsøkt å bestille starttid til 4 personer, 18 hull, på en travel dag (uten å ringe proshop eller gå inn som admin, altså)? Det er kjempevanskelig, for du risikerer at 3 får spille 18 hull, mens den fjerde spilleren må nøye seg med ni. For der sto det en single spiller på tiden, gitt. Og det popper opp en liten boks, som det gjør absolutt hele tiden i Golfbox, som det er veldig fort gjort å overse. Der står det at «en eller flere spillere spiller ni hull». Så må du klikke deg tilbake for å sjekke. Og gjenta hele greia… Dette er så brukeruvennlig som det kan bli.

hva med oss som har forhåndsbetalt grenfee?

Jeg ønsker å stille noen spørsmål til styret og golfklubben: Nr: 1 Hva er grunnlaget for å fortsette denne løsningen frem til en ny evaluering i august? Har golfklubben ikke fått nok informasjon gjennom perioden vi har testet dette til å avgjøre om det fungerer eller ikke? Nr: 2 Har det vært en motvillighet fra styret/golfklubben til å gjennomføre en grundig evaluering av dette systemet? Jeg stiller dette spørsmålet fordi det ikke har vært noen initiativer fra styret som helhet til å spørre medlemmer eller innhente deres meninger, tanker og erfaringer. Kunne styret vært mer proaktive i dette arbeidet, spesielt siden det var et klart ønske fra medlemmene på årsmøtet? Nr: 3 Kunne styret/golfklubben utarbeidet et skriv der de forklarer valgene de har tatt, og hvilke begrunnelser som ligger bak disse valgene? Det ville vært nyttig med en forklaring på både de positive og negative erfaringene de har gjort seg med systemet. Nr: 4 Forhåndsbetaling av greenfee ser jeg på som positivt for klubben og medlemmene, da det sikrer at starttider booket av gjester faktisk blir brukt. Flere andre golfklubber har innført forhåndsbetaling og majoriteten av dem har sett en betydelig økning i greenfee-inntekter sammenlignet med samme perioder fra tidligere år. Har Tjøme GK sett en lignende økning i sine greenfee-inntekter sammenlignet med samme periode eller åpningstid i fjor? Håper dere kan gi noen svar på dette Ove Salvesen og Kjetil Mikalsen 🙂

View more comments

Publisert 20-06-2024, 19:10

Bli med i Birdie Klubb! 🏌️‍♂️⛳

Hei golfentusiaster!

Vi har gleden av å invitere deg til å bli med i **Birdie Klubb** til Casper Bjurhult Kennedy. Dette er en fantastisk mulighet til å støtte Casper i hans satsing på å bli golfproff!

**Hva er Birdie Klubb?**
Etter hver turnering vil du motta et Vipps-krav basert på Caspers prestasjoner:
- Birdie = 10 kr
- Eagle = 20 kr
- Albatross = 50 kr
- Hole-in-one = 100 kr

For eksempel, hvis Casper gjør 10 birdier i en turnering, vil du motta et Vipps-krav på 100 kr.

**Hvordan bli med?**
- Send navn og telefonnummer til 95076552
- Eller skann QR-koden på bildet og gjør en innbetaling på f.eks. 1 kr

**Mitt ønske med klubben**
Casper ønsker at så mange som mulig blir med i klubben for å støtte hans reise mot å bli golfproff. Jo flere medlemmer, jo bedre kan han fokusere på trening og turneringer for å oppnå topp resultater.

**Takk til alle medlemmer!**
Medlemmene bidrar enormt til satsingen! Tusen takk til alle som allerede er medlemmer i klubben. Vi håper flere ønsker å bli med!

La oss sammen støtte Casper og heie på ham til toppen!

Tjøme Golfklubb

Del og spre ordet! 🏌️‍♂️🌟
... Les merSe mindre

Publisert 19-06-2024, 18:37

God grunn til å svinge innom Kafé Rosso imorgen 🤌🏼vi ses igjen i morgen fra kl. 10 👋🏼

(**UTSOLGT** Mirko har laget et par porsjoner med tiramisù til i morgen - men denne gangen i enkeltpersoner, og ikke stor, som man ser her 🥸)
... Les merSe mindre

Publisert 19-06-2024, 9:20

Vi hullpipelufter i dag og i morgen, den greenen vi jobber på er utspillene, gå vidre til neste hull, eller bruk motsatt green der det er mulig 🥳🥳 ... Les merSe mindre