Bli medlem

Tjøme Golfklubb har plass til flere og ønsker deg hjertelig velkommen som medlem!

Medlemspriser 2022

Medlemskap Årsavgift Innmelding NGF-avgift Tjøme GK
Junior t.o.m. 13 år Gratis Gratis 0,- 0,-
Junior 14-19 år 2100,- Gratis 0,- 200,-
Student og militær 2950,- Gratis Inkludert 200,-
Ung voksen 20-30 år 2950,- Gratis Inkludert 200,-
Ung voksen 31 - 40 år 3650,- Gratis Inkludert 200,-
Ordinær spillerett 6850,- Gratis Inkludert 200,-
Aksjonær 7850,- Gratis Inkludert 200,-
Leie av aksje 7850,- Gratis Inkludert 200,-
Aksjonærbarn 20-40 år 3650,- Gratis Inkludert 200,-

Årskontingent kan betales i fire rater. Kontakt Norkred ved mottagelse av faktura for avtale om dette. Husk at du må melde deg ut før 31.12 om du ikke lenger ønsker å være medlem, for å unngå å måtte betale årskontingent året etter.

Tjøme golfklubb har i 2022 green fee avtale med Vestfold golfklubb. Våre medlemmer betaler kr 300,- for 18 hull alle dager, utenom høysesong 21.6 til 10.8. Juniorer til og med 19 år spiller gratis. Vi har også avtale med Grini golfklubb, og vi betaler kr 320,- for 9 hull hele sesongen. 

Det skal lønne seg å være aksjonær!

I år gir vi deg 1 greenfee billett, samt en rekke andre fordeler:

Kom innom proshop og fortell betjeningen at du er aksjonær eller at du leier en aksje med spillerett. Listen ligger klar. Oppgi ditt navn, og straks foreligger 1 greenfee billett. Ta med en venn, og vis frem vår nydelige parkbane!

Fribilletten er gyldige for året 2022.

Ta med dine venner/familie til reduserte priser:

Når du møter og spiller på samme flight eller i en venneturnering, spiller dine venner/familie til reduserte greenfee priser. 

Som aksjonær eller leier av aksje med spillerett, får du 10 bøtter på driving rangen ladet på ballkort (ballkortet koster kr 50,- i leie).

Aksjonærers barn spiller til en hyggelig pris.

Medlemskapet gis under følgende forutsetninger:

Man må være barn av aksjonær. Maksimalt ett medlemskap per aksje. Alder begrenses oppad til 40 år.. Medlemmer i Tjøme hg

Halv pris første året!

Vi gjør oppmerksom på at du får halv pris første året hvis du melder deg inn i klubben etter først å ha deltatt på vårt Veien til Golf-kurs!

Innmeldingsskjema

Ja, jeg ønsker å bli medlem av Tjøme Golfklubb!

Kjøp av aksje

I Rød Golf AS er det totalt 330 aksjer. Vi har også aksjer til leie. Fra tid til annen omsettes aksjer. Dersom du ønsker å kjøpe eller leie aksje, ta kontakt med kontoret på mail post@tjomegolfklubb.no eller på telefon 33 39 15 10/902 14 420. Vi har oversikt over hvem som vil selge eller leie ut. Pris avtales mellom selger og kjøper. Salgskontrakt (se nedenfor) for aksje må fylles ut og leveres kontoret.

Last ned salgskontrakt for aksje her: Salgskontrakt_aksjer_pdf.

Sponsorer

Siste nytt

Comments Box SVG iconsUsed for the like, share, comment, and reaction icons
Publisert 27-06-2022, 21:56
Tjøme Golfklubb

Kvalik for MN lag er ferdigspilt.

Først ut er NM lag som spilles på Norsjø golfbane, 16 og 17 juli.
Rangering er færrest slag på 2 runder. Dersom likt, er det laveste score på en runde som teller.
For damer:
Jody Kristiansen Captain
Nina Bjurhult
Anne Marie Inseth
Kathrin Engan Eckhoff

For herrer:
Steffen Aasheim Captain
Isak Wahlqvist
Kåre Wahlqvist
Christer Heitun
Tobias Wahlqvist
Tim Pettersen
Firooz Rasoli-Lordejani
Thormod Delbekk
Jesper Simonsen

For kvalifisering for senior lag, som spilles 17 og 18 september, for Menn på Borre golfbane og for damer på Bjaavann ble det følgende resultater:_

Damer:
Jody Kristiansen Captain
Nina Bjurhult
Anne Marie Wold
Hanne Storemyr Berger
Anne Marie Inseth
Kathrin Engan Eckhoff

For herrer:
Kåre Wahlqvist. Captain
Christer Heitun
Petter Bye
Firooz Rasoli-Lordejani
Thormod Delbekk
Morten Wold
Erol Haagenrud

For å delta i lag NM senior, er det en forutsetning at en har medlemskap i seniorgolf.
... Les merSe mindre

Publisert 27-06-2022, 14:57
Tjøme Golfklubb

Mandagstreningen i dag avlyses.
Ses til trening neste mandag. Nye grupper publiseres i proplanner så meld dere på der😊😊
... Les merSe mindre

Publisert 22-06-2022, 21:11
Tjøme Golfklubb

I morgen kl 11:00 åpner kafeen 🤩🤩. Vi kan friste med nydelige baguetter, italiensk pizza og dagens🥳🍕🥙🧇. Alle rettigheter og kafeen er for alle ! ... Les merSe mindre

Kommenter på Facebook

I dag tok vi lunsjen her, og det kan vi så absolutt anbefale😍. Nydelig mat 🤩

Flott nyhet!🤩 Fint om hjemmesidens informasjon om kafeen også oppdateres.

Publisert 22-06-2022, 15:39
Tjøme Golfklubb

Ballplassering på kortklippet område er nå tatt bort. Vi har beholdt dette selv om fairways har vært veldig bra, da vi siste uke sprøytet de for groblader. Ball som ligger i kortklippet område skal nå spilles som de ligger.
Vi er også i ferd med å sette ut nye teeskilter med metriske verdier, de gamle foliene skal tas av og nye settes på. Det kan da mangle noen teeskilt inntil de nye foliene er kommet på plass. Inntil videre spilles hullene fra gul, rød og blå tee, vi venter på de nye teemarkørene (55, 50, 44) og samtidig ønsker vi at de nye teestedene der det er lagt ferdig gress skal få ligge i ro litt til. Om alt går som planlagt håper vi å åpne "nye banen" til sommerfest med 10 hulls scramble og etterfølgende sosial fest med grill 2. juli.
Har du/dere meldt dere på?
... Les merSe mindre

Publisert 20-06-2022, 16:45
Tjøme Golfklubb

Blir vertikalskjæring av greener i morgen tirsdag. Vil være litt dårlige spilleforhold på den greenen vi jobber på 👍 ... Les merSe mindre

Publisert 18-06-2022, 12:26
Tjøme Golfklubb

Lederens hjørne:
Golfsesongen er godt i gang, og en Tjømesommer med masse liv og røre er rett rundt hjørnet. Banen vår er snart klar med fulle lengder, og med flotte nybygde tee utslag. Siden alle hull får 4 utslag med lengder i stedet for farger, vil noen hull ha utslagsmatter frem til høsten. Da tar vi resten. Nye tee skilter på hvert hull er under produksjon og vil bli satt ut snart. GFLR appen vår, med baneguiden og masse info til spillere er klar til bruk, last ned appen GLFR på telefonen, den er gratis.
Vi har jobbet en god stund med å få Cafedriften på plass for sommeren, og det ser nå ut til å løse seg. Fairway A/S vil drifte hull 19 i sommer.
Det har vært en mer normal aktivitet hos oss i vår, enn de siste 2 sesongene. Ingen problemer med å få booket tider på banen for de fleste av oss. Husk at dere kan booke tider 5 dager i forveien som medlem.
Vi har fått mange nye medlemmer i år også, og de ønsker vi å ta godt imot. Vi har fadder runder og treninger med Martin, som vil bidra til at man kommer raskere i gang, og større glede med eget golfspill. Martin er godt i gang med alle gruppetreninger, nytt av året er treninger for de som skal representere Tjøme golfklubb i store turneringer i år.
Mange har meldt seg som frivillige i år. Det gleder oss, og de bringer med seg masse positivitet til klubben gjennom sitt bidrag. De bidrar i alt fra huskomite, banekomite, sportslig komite, VTG komite, turneringer, startere, faddere med mer. Det setter vi utrolig stor pris på. De som har tatt på seg oppgaver, er registrert på en liste i proshop og har nå gratis kaffe, og de får en velfortjent T skjorte med Tjøme logo.
Styret vil i år igjen, takke alle våre medlemmer med å arrangere en 10 hulls scramble med påfølgende sommerfest og grill 2 juli. Vi håper å se så mange som mulig av dere der, påmelding ligger klar i golfbox.
Styret ønsker dere alle en riktig god golfsommer, med masse gode opplevelser både på vår bane og andre golfbaner i sommer. Kanskje sees vi på hull 19, når poengene skal telles opp?

Kjetil Mikalsen
Styreleder
... Les merSe mindre