Junior Golf Camp sommer

Om Golf Campene

Sommer-golf-camp er for barn og ungdom i alderen 6-15 år.
Mandag til torsdag, fra kl. 10:00 – 15:00. 
Fremmøte er ved klubbhuset på Drivingrangen (utslagsfeltet).
Man trenger ikke være medlem i Tjøme golfklubb for å være med.
Golfutstyr kan lånes. Er det noe vi bør vite om allergier etc så opplys om dette i god tid før campen.
Husk at golf spilles i allslags vær, så ta med godt med tøy. Ta med mat og drikkeflaske, eller så kan dette kjøpes i kafeen på golfklubben.
Det vil bli morsomme aktiviteter som blir tilpasset den enkeltes ferdighetsnivå.

  • Nivå 1: Helt fersk
  • Nivå 2: litt øvet har tatt VTG (Veien til Golf) eller spilt før.

Kostnader

Det koster 2.800 kr per deltager per Golf Camp. Prisen dekker deltakelse med undervisning og piquet-skjorte. Deltagere som ikke har eget golfutstyr får låne dette gratis.

Hvordan melde seg på Junior Golf Camp sommer?

Det er on-line påmelding nedenfor. Betaling gjennomføres ved oppmøte.
Golf Campene kan fylles raskt opp raskt opp, så vær tidlig ute med påmelding.

Kontakt Tjøme golfklubb for mer informasjon

Ønske du mer informasjon om Tjøme Golfklubbs sommer Golf Camper, eller junior golf i Tjøme golf generelt? Kontakt gjerne trener Peter Lönn på 48 26 34 69 eller post@tjomegolfklubb.no.

Velkommen til en fantastisk sommer på Tjøme Golfklubb!

Påmelding

Bruk dette skjemaet til å melde deg på kurset. Campene blir fort fulle så ikke vent for lenge!

Sponsorer

Siste nytt

Comments Box SVG iconsUsed for the like, share, comment, and reaction icons
Publisert 23-06-2024, 11:23

Mark Mestre stiller ut vakre akvarellbilder i klubbhuset vårt fra 23. juni til 14. juli - og du kan møte han i klubbhuset og kafeen i dag, søndag 23. juni ⛵️

Bildene er av lokale motiver, og er til salgs dersom du kunne tenkt deg å ha med ett hjem ⛵️

Se meg av Marks kunst på hans egen Facebook-side MarkMestre illustrations
... Les merSe mindre

Publisert 21-06-2024, 16:22

Kafé Rosso utvider åpningstidene sine fra neste uke, og holder åpent tirsdag-søndag kl. 10-18 (kjøkkenet til kl. 17) 😊ses enda oftere fra nå av 👋🏼

åpent tirsdag-søndag fra kl. 10-18

(kjøkkenet til kl. 17)

#kaferosso
#tjøme
#færder
#vestfold
#cuginidicampagna
... Les merSe mindre

Publisert 21-06-2024, 12:57

Evaluering av booking systemet, og påminnelse om frivillig dugnad mandager fra kl 10 - 13.

Takk for alle tilbakemeldinger vi har fått ifm det nye bookingsystemet. Vi jobber konstant med NGF for å forbedre systemet.
På styremøte i går, ble det nye booking systemet grundig evaluert. Vi vil fortsette med booking systemet og forhåndsbetaling for greenfee bestilling over sommeren, så vil booking systemet bli tatt opp under den årlige medlemsundersøkelsen i en egen bolk. Dette sendes ut rundt 10 august, og så vil vi ta en ny evaluering til høsten.

Frivillig dugnad
Vi prøver å få i gang en dugnads gjeng på mandager fra kl 10 - 13, der vi gjennomfører enkle dugnads jobber, som f.eks å rense ut range baller utenfor nettet, reparere divots på teesteder og fairways.
Kaffe og vafler blir servert etterpå.
Om det er noen som kan tenke seg å lære seg å kjøre traktor for å samle opp rangeballer, og få ballene tilbake til ballmaskinen, ta kontakt med oss.

God sommer til alle!
Med vennlig hilsen
Kjetil
Styreleder Tjøme golfklubb
... Les merSe mindre

5 CommentsKommenter på Facebook

Vi hadde jo nettopp en uformell undersøkelse - var det 85 eller 90 prosent av medlemmene som IKKE likte systemet da Isak la ut en poll? Har noen av dere i styret selv forsøkt å bestille starttid til 4 personer, 18 hull, på en travel dag (uten å ringe proshop eller gå inn som admin, altså)? Det er kjempevanskelig, for du risikerer at 3 får spille 18 hull, mens den fjerde spilleren må nøye seg med ni. For der sto det en single spiller på tiden, gitt. Og det popper opp en liten boks, som det gjør absolutt hele tiden i Golfbox, som det er veldig fort gjort å overse. Der står det at «en eller flere spillere spiller ni hull». Så må du klikke deg tilbake for å sjekke. Og gjenta hele greia… Dette er så brukeruvennlig som det kan bli.

hva med oss som har forhåndsbetalt grenfee?

Jeg ønsker å stille noen spørsmål til styret og golfklubben: Nr: 1 Hva er grunnlaget for å fortsette denne løsningen frem til en ny evaluering i august? Har golfklubben ikke fått nok informasjon gjennom perioden vi har testet dette til å avgjøre om det fungerer eller ikke? Nr: 2 Har det vært en motvillighet fra styret/golfklubben til å gjennomføre en grundig evaluering av dette systemet? Jeg stiller dette spørsmålet fordi det ikke har vært noen initiativer fra styret som helhet til å spørre medlemmer eller innhente deres meninger, tanker og erfaringer. Kunne styret vært mer proaktive i dette arbeidet, spesielt siden det var et klart ønske fra medlemmene på årsmøtet? Nr: 3 Kunne styret/golfklubben utarbeidet et skriv der de forklarer valgene de har tatt, og hvilke begrunnelser som ligger bak disse valgene? Det ville vært nyttig med en forklaring på både de positive og negative erfaringene de har gjort seg med systemet. Nr: 4 Forhåndsbetaling av greenfee ser jeg på som positivt for klubben og medlemmene, da det sikrer at starttider booket av gjester faktisk blir brukt. Flere andre golfklubber har innført forhåndsbetaling og majoriteten av dem har sett en betydelig økning i greenfee-inntekter sammenlignet med samme perioder fra tidligere år. Har Tjøme GK sett en lignende økning i sine greenfee-inntekter sammenlignet med samme periode eller åpningstid i fjor? Håper dere kan gi noen svar på dette Ove Salvesen og Kjetil Mikalsen 🙂

View more comments

Publisert 20-06-2024, 19:10

Bli med i Birdie Klubb! 🏌️‍♂️⛳

Hei golfentusiaster!

Vi har gleden av å invitere deg til å bli med i **Birdie Klubb** til Casper Bjurhult Kennedy. Dette er en fantastisk mulighet til å støtte Casper i hans satsing på å bli golfproff!

**Hva er Birdie Klubb?**
Etter hver turnering vil du motta et Vipps-krav basert på Caspers prestasjoner:
- Birdie = 10 kr
- Eagle = 20 kr
- Albatross = 50 kr
- Hole-in-one = 100 kr

For eksempel, hvis Casper gjør 10 birdier i en turnering, vil du motta et Vipps-krav på 100 kr.

**Hvordan bli med?**
- Send navn og telefonnummer til 95076552
- Eller skann QR-koden på bildet og gjør en innbetaling på f.eks. 1 kr

**Mitt ønske med klubben**
Casper ønsker at så mange som mulig blir med i klubben for å støtte hans reise mot å bli golfproff. Jo flere medlemmer, jo bedre kan han fokusere på trening og turneringer for å oppnå topp resultater.

**Takk til alle medlemmer!**
Medlemmene bidrar enormt til satsingen! Tusen takk til alle som allerede er medlemmer i klubben. Vi håper flere ønsker å bli med!

La oss sammen støtte Casper og heie på ham til toppen!

Tjøme Golfklubb

Del og spre ordet! 🏌️‍♂️🌟
... Les merSe mindre

Publisert 19-06-2024, 18:37

God grunn til å svinge innom Kafé Rosso imorgen 🤌🏼vi ses igjen i morgen fra kl. 10 👋🏼

(**UTSOLGT** Mirko har laget et par porsjoner med tiramisù til i morgen - men denne gangen i enkeltpersoner, og ikke stor, som man ser her 🥸)
... Les merSe mindre

Publisert 19-06-2024, 9:20

Vi hullpipelufter i dag og i morgen, den greenen vi jobber på er utspillene, gå vidre til neste hull, eller bruk motsatt green der det er mulig 🥳🥳 ... Les merSe mindre