Kaféen

Kafeen finner du i klubbhuset på Tjøme golfklubb, beliggende mellom kommunehuset og legekontoret, like utenfor sentrum. Kjøkkenet i klubbhuset ble fullstendig ombygget og pusset opp i 2022.
Kafeen har en helt unik atmosfære. De herskapelige, velstelte og grønne omgivelsene skaper et avslappet miljø. Her finner du det perfekte stedet for en sommerlig lunsj, en kaffepause men noe attåt eller kalde forfriskninger. Vi har skjenkebevilling for øl og vin. Mange av kafeens gjester er selvsagt golfere, som bruker kafeen til å lade batterier og fylle sine næringslagre før, under og etter runden, men her er det åpen for alle, så legg gjerne turen innom selv om du aldri har vært på en golfbane.
Solen skinner alltid på Tjøme, og våre gjester kan velge mellom stillheten i haven på østsiden eller det mer livlige tunet på vestsiden. Inne finner du både den staselige storstuen og intime små stuer om du skulle ønske en pause fra solen (eller en kort regnskur).

I år drives kafeen av Maria og Mirko. Paret har bodd de seneste årene i København, hvor de møttes for første gang da de begge jobbet på restaurant Admiralgade 26 og den tilhørende vinbaren Ved Stranden 10. Men månedene frem til de kommer til kafeen tilbringer de i Italia.

Mirko kommer fra Mantova i Nord-Italia og er utdannet baker. Etter at han ble ferdig utdannet, flyttet han først til London, og senere til Australia, Malaga og København, hvor han har opparbeidet seg godt med erfaring som kokk hos en rekke forskjellige restauranter og kafeer.

Tjømlingen Maria har erfaring fra Rica Havna Hotel og Engø Gård fra tiden før hun flyttet til København for å studere. Ved siden av studiene i Danmark fortsatte Maria å jobbe som servitør, men har hatt et opphold fra restaurantbransjen mens hun har jobbet med noe annet de siste par årene.

Meny og åpningstider

«Vi gleder oss veldig til en sommer på Tjøme, hvor vi ønsker å tilby en meny og atmosfære inspirert av stedene vi kommer fra, stedene vi har bodd og stedene vi har reist. Ønsket er at menyen skal reflektere hvem vi er og hva som fanger vår oppmerksomhet når vi er ute og spiser. Menyen vil jevnlig gjennomgå endringer, slik at vi alltid serverer det som inspirerer oss mest i øyeblikket og alltid byr på nye tilskudd dersom du besøker oss ved flere anledninger.»

Første åpningsdag for oss på kafeen er fredag 12. mai, og etter det kan dere jevnlig se oss på golfklubben.

Fra 12. mai til 25. juni:
• Åpent hver fredag-søndag
• Vi holder også åpent på Kristi Himmelfart 18. mai og 2. pinsedag 29. mai

Fra 26. juni til 8. august:
• Åpent hver tirsdag-søndag

Fra 9. august til 31. august:
• Åpent hver fredag-søndag

På dagene vi er åpne, har vi åpent fra klokken 10-18.

Kontakt oss på mail kafe@tjomegolfklubb.no, mobil 904 79 527

Sponsorer

Siste nytt

Comments Box SVG iconsUsed for the like, share, comment, and reaction icons
Publisert 07-02-2024, 16:27
Tjøme Golfklubb

Les mer om VTG kurs som er klare for 2024 frem til juni. Medlemskap i golfklubben er fremdeles tilgjengelig, og med gunstige priser. Kursdeltagere får tilbud om halv årsavgift i 2024. ... Les merSe mindre

Publisert 07-02-2024, 10:41
Tjøme Golfklubb

Det er gledelig mange av våre medlemmer som benytter seg av medlemstilbudet vi har fått på Fokus trenings senter på Haugsjordet. De har laget et eget golfprogram for oss, med øvelser for å styrke kjernemuskulatur, balanse og golfspesifikke bevegelser og muskler. Man kan også delta på gruppetreninger. Om du ikke har kommet i gang, ta en tur opp for å få vite mer, eller kontakt Tommy Fosland, Daglig Leder, T: 451 44 444 eller les mer på deres hjemmeside www.fokustreningssenter.no ... Les merSe mindre

2 CommentsKommenter på Facebook

Bjørn blir farlig i år, og svingen hans ligner mer og mer på Rory sin… 🏌️‍♂️🤩

Arne Bjørn blir stadig å regne med på golfbanen, hvis ha ikke hopper av til reklamen 😃

Publisert 29-01-2024, 10:55
Tjøme Golfklubb

Og for de aksjonærer som lurer på når generalforsamling i Rød Golf AS er planlagt, vil det bli i slutten av juni. Dato er enda ikke helt bestemt, innkalling kommer senere. ... Les merSe mindre

Publisert 26-01-2024, 15:26
Tjøme Golfklubb

Det innkalles til årsmøte i Tjøme golfklubb på klubbhuset søndag 24. mars kl 12:00.
Saksliste og dokumenter til årsmøtet vil bli sendt pr mail til medlemmer senest 1 uke før årsmøtet. Saker som medlemmer ønskes behandlet sendes senest 10. mars til post@tjomegolfklubb.no. For å ha stemmerett på golfklubbens årsmøte, må medlemmet ha fylt 15 år, vært medlem av idrettslaget i minst 1 måned og ha betalt kontingenten. Medlemmer under 15 år har møte- og forslagsrett, men ikke stemmerett.
Vel møtt!
... Les merSe mindre

Publisert 11-01-2024, 12:52
Tjøme Golfklubb

Tjøme barneskole hadde skidag for barneskolen trinn 2 til 7 idag. Rundt 240 barn + lærere koste seg i løypene, både langrenn, en liten hoppbakke fra kollen mellom hull 1 og 4, bål og grilling av pølser. Masse blide fjes ... Les merSe mindre

2 CommentsKommenter på Facebook

Banerekord 😀

For en god del år siden arrangerte kommunestyret i samarbeid med fagforeningene i kommunen Tjøme-OL. Dette var på 90 tallet. Det tror jeg var første gang det var skiløype på golfbanen. Skirennet gikk på kveldstid med fakler langs løypa. Det var pris til beste lag og beste kostyme. Jeg mener det var de ansatte i Pytteberget som vant lagkonkurransen, hvem som vant beste kostyme husker jeg ikke. Det ble bl.a. servert doping før start (minst en spiseskje tran). Jeg nekta å innta dop, men jeg hadde ansvar for `smørebua’. Tok imot smøring😅 Vi samla faktisk inn en del kroner, dette gikk til Redd Barna. Det er sikkert noen som husker mer om dette. Ide til gjentagelse i en eller annen form.

Publisert 02-01-2024, 11:30
Tjøme Golfklubb

Riktig godt nytt år til alle!
Nye året er startet, ikke ofte man må spa seg inn på kontoret og proshop. Enn så lenge må vi nok vente med å spille golf her på banen i alle fall, tror nok det er falt 70 cm snø det siste døgnet.😀
... Les merSe mindre

2 CommentsKommenter på Facebook

Mye sne, men ser pent ut. Godt nytt år til Tjøme GK⭐️

Godt nyttår🎉💥🤩våren kommer om ikke lenge, i mellomtiden får vi gå på ski🤩