Kaféen

Kafeen finner du i klubbhuset på Tjøme golfklubb, beliggende mellom kommunehuset og legekontoret, like utenfor sentrum. Kjøkkenet i klubbhuset ble fullstendig ombygget og pusset opp i 2022.
Kafeen har en helt unik atmosfære. De herskapelige, velstelte og grønne omgivelsene skaper et avslappet miljø. Her finner du det perfekte stedet for en sommerlig lunsj, en kaffepause men noe attåt eller kalde forfriskninger. Vi har skjenkebevilling for øl og vin. Mange av kafeens gjester er selvsagt golfere, som bruker kafeen til å lade batterier og fylle sine næringslagre før, under og etter runden, men her er det åpen for alle, så legg gjerne turen innom selv om du aldri har vært på en golfbane.
Solen skinner alltid på Tjøme, og våre gjester kan velge mellom stillheten i haven på østsiden eller det mer livlige tunet på vestsiden. Inne finner du både den staselige storstuen og intime små stuer om du skulle ønske en pause fra solen (eller en kort regnskur).

I år drives kafeen av Maria og Mirko. Paret har bodd de seneste årene i København, hvor de møttes for første gang da de begge jobbet på restaurant Admiralgade 26 og den tilhørende vinbaren Ved Stranden 10. Men månedene frem til de kommer til kafeen tilbringer de i Italia.

Mirko kommer fra Mantova i Nord-Italia og er utdannet baker. Etter at han ble ferdig utdannet, flyttet han først til London, og senere til Australia, Malaga og København, hvor han har opparbeidet seg godt med erfaring som kokk hos en rekke forskjellige restauranter og kafeer.

Tjømlingen Maria har erfaring fra Rica Havna Hotel og Engø Gård fra tiden før hun flyttet til København for å studere. Ved siden av studiene i Danmark fortsatte Maria å jobbe som servitør, men har hatt et opphold fra restaurantbransjen mens hun har jobbet med noe annet de siste par årene.

Meny og åpningstider

«Vi gleder oss veldig til en sommer på Tjøme, hvor vi ønsker å tilby en meny og atmosfære inspirert av stedene vi kommer fra, stedene vi har bodd og stedene vi har reist. Ønsket er at menyen skal reflektere hvem vi er og hva som fanger vår oppmerksomhet når vi er ute og spiser. Menyen vil jevnlig gjennomgå endringer, slik at vi alltid serverer det som inspirerer oss mest i øyeblikket og alltid byr på nye tilskudd dersom du besøker oss ved flere anledninger.»

Første åpningsdag for oss på kafeen er fredag 12. mai, og etter det kan dere jevnlig se oss på golfklubben.

Fra 12. mai til 25. juni:
• Åpent hver fredag-søndag
• Vi holder også åpent på Kristi Himmelfart 18. mai og 2. pinsedag 29. mai

Fra 26. juni til 8. august:
• Åpent hver tirsdag-søndag

Fra 9. august til 31. august:
• Åpent hver fredag-søndag

På dagene vi er åpne, har vi åpent fra klokken 10-18.

Kontakt oss på mail kafe@tjomegolfklubb.no, mobil 904 79 527

Sponsorer

Siste nytt

Comments Box SVG iconsUsed for the like, share, comment, and reaction icons
Publisert 26-09-2023, 8:15
Tjøme Golfklubb

Greener er sprøytet med flytende gjødsel, husk god håndhygene i dag 👍 ... Les merSe mindre

Publisert 24-09-2023, 11:54
Tjøme Golfklubb

Vannet i Færder kommune er nå friskmeldt ... Les merSe mindre

Publisert 21-09-2023, 14:14
Tjøme Golfklubb

Det er kommet varsel fra Færder kommune om at vann fra lednings nettet bør kokes før det drikkes. Gjelder da f.eks vann som man tapper utenfor proshop eller på hull 6 ... Les merSe mindre

Publisert 14-09-2023, 10:47
Tjøme Golfklubb

Kurs og undervisning fremover:
Siste VTG kurs for året arrangeres lørdag 30. september alternativt søndag 8. oktober.
4 dagers Junior camp i høst ferien 2 - 5 oktober eller 9 - 12 oktober. Påmelding via knapp på forsiden av vår hjemmeside.
Felles treninger kjøres ut september på mandager.
Junior trening tirsdager kjøres ut september på tirsdager.
Peter har åpent for privat timer her på klubben til 20. oktober, etter det vil han være tilgjengelig på Fairway innendørs senter.
... Les merSe mindre

Publisert 06-09-2023, 11:57
Tjøme Golfklubb

Nå kan du registrere ditt fremmøte via golfbox appen / Gimmie appen om du ikke rekker å komme innom proshopen før utslag. Du må være innenfor 2 km fra Tjøme golfklubb når du gjør dette. Vi vil jo gjerne se dere i proshop, men det hender jo at man får dårlig tid.
Logg deg inn i golfbox, gå til start tider og mine tider, trykk 3 prikker for å gå til tiden, velg deg selv og trykk bekreft.
... Les merSe mindre

1 CommentKommenter på Facebook

Så bra!

Publisert 06-09-2023, 9:20
Tjøme Golfklubb

2 og 3 september var Tjøme golfklubb atter en gang med i det nasjonale sluttspillet i seniorgolfen lagserie. Det endte med 2 plass.
Lagserien spilles i mange forskjellige avdelinger rundt om i landet. Alle puljevinner kommer til sluttspillet.
I år klarte vi for 3 år på rad å kvalifisere oss til sluttspill.
De som har bidratt i år er Jody Kristiansen, Kathrine Eckhoff, Cecillie Vesterdal, Nina Bjurhult og Hilde Granly. Morten Hefte, Are Furnes, Boye Arntzen, Jon E Kristiansen og Øystein Granly.

Det ble en kjempespennende helg på Nes Golfpark. Vi spilte i B serien. Det var 11 lag med. Etter innledende runder ( 3 x 9 hull) lå vi på 2 plass i pulja vår. Vi ble beste 2’er og fikk da spille semifinale. Den vant vi også. Det ble en lang og spennende dag med 36 hull golf, og mye moro med flotte spille og værforhold. Og så ble det belønnet med finalespill neste dag. Da skulle vi møte Sotra. De hadde vunnet alt og var skarpe. Vi holdt dem lenge på pinebenken og kunne vi blåst av etter hull 15 var vi på topp. Men det er 18 hull på golfbanen og det ble et knepet tap. Selvsagt ønsket vi å vinne, men vi var kjempefornøyd med dagene på Nes, innsatts og resultat.
De som deltok i helgen. Øystein Granly, Hilde Granly, Nina Bjurhult og Jon e Kristiansen Det endte med 2 plass
... Les merSe mindre

7 CommentsKommenter på Facebook

Gratulerer med flott innsats🍾🥂💐⛳️

Gratulerer 😊 Godt jobbet 😊

Så flott. GRATULERER😊

Gratulerer🏌️🏌🏼‍♀️💐

Gratulerer - superbra innsats altså - 🏌️‍♀️☀️🤩

Gratulerer 👏👏🥳💐🇳🇴

Flott innsats, graulerer

View more comments