Gjestespill

Du er velkommen som gjestespiller på vår vakre parkbane på Tjøme.

Green fee skal forhåndsbetales, det vil bli aktivt i golfbox om kort tid, les avtale for betalings vilkår nederst på siden. Inntil dette fungerer betales green fee i proshop som før, eller på Vipps utenfor proshopen åpnings tider.

Pro shop er åpen i helger i april, og betjenes også fra kontoret i ukedager i april.

 

Greenfee priser 2024 utenfor høysesong (gjelder ikke vinterbane)

Dager 18 hull 9 hull Junior 9/18
Hverdager man-fre 500,- 300,- 200,-/200,-
Helg/Helligdager 600,- 360- 200,-/200,-

Greenfee priser 2024 i høysesong (23 juni - 10 august)

Dager 18 hull 9 hull Junior 9/18
Alle dager 600,- 360,- 200,-/200,-

For starttid ring 33 39 19 07 eller bruk Golfbox.
Starttid kan bestilles 5 dager før utgang. Du gjør da valg mellom å spille 18 eller 9 hull i bookingen i golfbox.

På Tjøme Golfbane er du hjertelig velkommen til å spille med klubbhandicap.

Husk at dette er en bane med Dobbel Ni design. Spill på hvite flagg front nine, røde flagg back nine.

Vi har nå valg å spille fra 4 utslags steder på hvert hull. Velg om du vil spille fra 5500m, 5000m, 4400m eller 3200m før du går ut. Slopen vil gi deg det antall slag du får fra det enkelte valgte utslag sted.

Utenfor åpningstid betaler du med Vipps, nummeret finner du på oppslag på proshop dør eller ved utslag på tee 1. Scorekort finner du i boks utenfor proshop dør

Slopetabell henger i front av Proshop.
Hull 1 befinner seg sydover. Bortenfor låven, følg grusvei, så til venstre.

Banen er merket med 150-meters staker, 200-meters hvite lokk, 150-meters gule lokk, 100 -meters røde lokk og 50-meters blå lokk. Merking viser til senter av green.

Bekreft starttid minimum 15 minutter før utgang.

Dersom noe kommer i veien, avbestill i god tid. Husk – det er andre som gjerne vil ut på banen!

Vil du varme opp først? Drivingrangen (og andre treningsområder) er rett ved siden av klubbhuset og tar bankkort. Alternativt kan ballkort kjøpes i Proshop. Sjekk banestatus om driving range er åpen.

Velkommen til en hyggelig golfrunde!

Avtalevilkår

Avtalevilkår – forhåndsbetaling
AVTALEVILKÅR VED BESTILLING AV GRUPPER, GREENFEE OG TURNERING

1. Innledning
Ved bestilling av grupper, greenfee og turnering aksepterer bestiller denne avtalen. Avtalen regulerer rettigheter og plikter mellom bestiller og klubben.

Ved bestilling av grupper, greenfee, turnering er det påkrevd med forhåndsbetaling.

Angrerettloven kommer ikke til anvendelse, jf. angrerettloven § 22 bokstav m. Det forhåndsbetalte refunderes ikke og bestillingen kan ikke endres, utover i de tilfeller som fremgår av denne avtalen.
Unntak fra Angrerett – Angrerettloven §22 punkt m)

2. Refusjon
Klubben refunderer det som er forhåndsbetalt dersom:
• banen er stengt når gruppen/greenfeespilleren har starttid
• stengt bane eller andre grunner medfører at turneringen blir avlyst

Beslutning om å stenge banen (golfbanen og/eller treningsområdet) fattes av klubben når dette finnes nødvendig av hensyn til banen, spilleres sikkerhet eller offentlige pålegg eller råd. Banen kan bli stenget eller gjenåpnet med kort varsel. Beslutningen formidles enten på stedet, på klubbens nettsider eller som melding til den enkelte spiller.

Ved stengt bane vil klubben ikke under noen omstendigheter kunne holdes ansvarlig for utgifter eller tap som spilleren har hatt eller får utover det beløp som er forhåndsbetalt til klubben (og da kun i de tilfeller som er spesifikt angitt over).

3. Endring av bestilling
Greenfeespillere kan endre bestilt starttid inntil 24 timer før oppsatt starttid. Retten til å endre starttiden forutsetter melding til klubben tlf. 33 39 19 07 eller mail til proshop@tjomegolfklubb.no eller post@tjomegolfklubb.no senest 24 timer før oppsatt starttid. Starttiden kan enten bookes til en ny ledig starttid eller omgjøres til en green fee billett. Opprinnelig starttid kan ikke endres mer enn en gang.

Endringer kan ikke skje senere enn 24 timer før oppsatt spilletid. Ubrukte billetter utleveres ikke ved utløp av dennes angitte gyldighetsperiode.

I travle perioder, kan 1 og 2-baller bli flettet sammen for bedre utnyttelse av starttid tilgjengelighet. Alle spillerne vil bli kontaktet via Golfbox med hensyn til endringen.

Grupper kan endre antall spillere inntil utløpet av oppgitt påmeldingsfrist (senest 7 dager før). Etter påmeldingsfristen har gruppen ved eventuell avmelding ikke rett til refusjon.

Turneringsdeltagere kan melde seg av en turnering inntil utløpet av oppgitt påmeldingsfrist. Betalt startkontingent og evt. greenfee vil bli refundert. Etter påmeldingsfristen har spilleren ved eventuell avmelding ikke rett til refusjon.

4. Ansvar
De alminnelige erstatningsregler gjelder for golfspill. Den enkelte spiller er selv ansvarlig for sine handlinger og skal opptre aktsomt og hensynsfullt overfor sine medspillere og omgivelser (forbipasserende, naboeiendommer, klubbens eiendom osv.)

Sponsorer

Siste nytt

Comments Box SVG iconsUsed for the like, share, comment, and reaction icons
Publisert 23-06-2024, 11:23

Mark Mestre stiller ut vakre akvarellbilder i klubbhuset vårt fra 23. juni til 14. juli - og du kan møte han i klubbhuset og kafeen i dag, søndag 23. juni ⛵️

Bildene er av lokale motiver, og er til salgs dersom du kunne tenkt deg å ha med ett hjem ⛵️

Se meg av Marks kunst på hans egen Facebook-side MarkMestre illustrations
... Les merSe mindre

Publisert 21-06-2024, 16:22

Kafé Rosso utvider åpningstidene sine fra neste uke, og holder åpent tirsdag-søndag kl. 10-18 (kjøkkenet til kl. 17) 😊ses enda oftere fra nå av 👋🏼

åpent tirsdag-søndag fra kl. 10-18

(kjøkkenet til kl. 17)

#kaferosso
#tjøme
#færder
#vestfold
#cuginidicampagna
... Les merSe mindre

Publisert 21-06-2024, 12:57

Evaluering av booking systemet, og påminnelse om frivillig dugnad mandager fra kl 10 - 13.

Takk for alle tilbakemeldinger vi har fått ifm det nye bookingsystemet. Vi jobber konstant med NGF for å forbedre systemet.
På styremøte i går, ble det nye booking systemet grundig evaluert. Vi vil fortsette med booking systemet og forhåndsbetaling for greenfee bestilling over sommeren, så vil booking systemet bli tatt opp under den årlige medlemsundersøkelsen i en egen bolk. Dette sendes ut rundt 10 august, og så vil vi ta en ny evaluering til høsten.

Frivillig dugnad
Vi prøver å få i gang en dugnads gjeng på mandager fra kl 10 - 13, der vi gjennomfører enkle dugnads jobber, som f.eks å rense ut range baller utenfor nettet, reparere divots på teesteder og fairways.
Kaffe og vafler blir servert etterpå.
Om det er noen som kan tenke seg å lære seg å kjøre traktor for å samle opp rangeballer, og få ballene tilbake til ballmaskinen, ta kontakt med oss.

God sommer til alle!
Med vennlig hilsen
Kjetil
Styreleder Tjøme golfklubb
... Les merSe mindre

5 CommentsKommenter på Facebook

Vi hadde jo nettopp en uformell undersøkelse - var det 85 eller 90 prosent av medlemmene som IKKE likte systemet da Isak la ut en poll? Har noen av dere i styret selv forsøkt å bestille starttid til 4 personer, 18 hull, på en travel dag (uten å ringe proshop eller gå inn som admin, altså)? Det er kjempevanskelig, for du risikerer at 3 får spille 18 hull, mens den fjerde spilleren må nøye seg med ni. For der sto det en single spiller på tiden, gitt. Og det popper opp en liten boks, som det gjør absolutt hele tiden i Golfbox, som det er veldig fort gjort å overse. Der står det at «en eller flere spillere spiller ni hull». Så må du klikke deg tilbake for å sjekke. Og gjenta hele greia… Dette er så brukeruvennlig som det kan bli.

hva med oss som har forhåndsbetalt grenfee?

Jeg ønsker å stille noen spørsmål til styret og golfklubben: Nr: 1 Hva er grunnlaget for å fortsette denne løsningen frem til en ny evaluering i august? Har golfklubben ikke fått nok informasjon gjennom perioden vi har testet dette til å avgjøre om det fungerer eller ikke? Nr: 2 Har det vært en motvillighet fra styret/golfklubben til å gjennomføre en grundig evaluering av dette systemet? Jeg stiller dette spørsmålet fordi det ikke har vært noen initiativer fra styret som helhet til å spørre medlemmer eller innhente deres meninger, tanker og erfaringer. Kunne styret vært mer proaktive i dette arbeidet, spesielt siden det var et klart ønske fra medlemmene på årsmøtet? Nr: 3 Kunne styret/golfklubben utarbeidet et skriv der de forklarer valgene de har tatt, og hvilke begrunnelser som ligger bak disse valgene? Det ville vært nyttig med en forklaring på både de positive og negative erfaringene de har gjort seg med systemet. Nr: 4 Forhåndsbetaling av greenfee ser jeg på som positivt for klubben og medlemmene, da det sikrer at starttider booket av gjester faktisk blir brukt. Flere andre golfklubber har innført forhåndsbetaling og majoriteten av dem har sett en betydelig økning i greenfee-inntekter sammenlignet med samme perioder fra tidligere år. Har Tjøme GK sett en lignende økning i sine greenfee-inntekter sammenlignet med samme periode eller åpningstid i fjor? Håper dere kan gi noen svar på dette Ove Salvesen og Kjetil Mikalsen 🙂

View more comments

Publisert 20-06-2024, 19:10

Bli med i Birdie Klubb! 🏌️‍♂️⛳

Hei golfentusiaster!

Vi har gleden av å invitere deg til å bli med i **Birdie Klubb** til Casper Bjurhult Kennedy. Dette er en fantastisk mulighet til å støtte Casper i hans satsing på å bli golfproff!

**Hva er Birdie Klubb?**
Etter hver turnering vil du motta et Vipps-krav basert på Caspers prestasjoner:
- Birdie = 10 kr
- Eagle = 20 kr
- Albatross = 50 kr
- Hole-in-one = 100 kr

For eksempel, hvis Casper gjør 10 birdier i en turnering, vil du motta et Vipps-krav på 100 kr.

**Hvordan bli med?**
- Send navn og telefonnummer til 95076552
- Eller skann QR-koden på bildet og gjør en innbetaling på f.eks. 1 kr

**Mitt ønske med klubben**
Casper ønsker at så mange som mulig blir med i klubben for å støtte hans reise mot å bli golfproff. Jo flere medlemmer, jo bedre kan han fokusere på trening og turneringer for å oppnå topp resultater.

**Takk til alle medlemmer!**
Medlemmene bidrar enormt til satsingen! Tusen takk til alle som allerede er medlemmer i klubben. Vi håper flere ønsker å bli med!

La oss sammen støtte Casper og heie på ham til toppen!

Tjøme Golfklubb

Del og spre ordet! 🏌️‍♂️🌟
... Les merSe mindre

Publisert 19-06-2024, 18:37

God grunn til å svinge innom Kafé Rosso imorgen 🤌🏼vi ses igjen i morgen fra kl. 10 👋🏼

(**UTSOLGT** Mirko har laget et par porsjoner med tiramisù til i morgen - men denne gangen i enkeltpersoner, og ikke stor, som man ser her 🥸)
... Les merSe mindre

Publisert 19-06-2024, 9:20

Vi hullpipelufter i dag og i morgen, den greenen vi jobber på er utspillene, gå vidre til neste hull, eller bruk motsatt green der det er mulig 🥳🥳 ... Les merSe mindre