Banestatus (14. apr. 2021)

Golfbanen: ÅPEN
Greenkvalitet: BRA
Utslag: GRESSTEES OG MATTEUTSLAG
Ballplassering: EN KØLLELENGDE / HELE SPILLEFELTET
Driving range: ÅPEN
Treningsområder: ÅPEN
Bilutleie: STENGT
Proshop: ÅPEN 9-17 ALLE DAGER
Klubbhus: ÅPEN
Kafé: ÅPEN I HELGENE
Kaffe- og brusautomat: STENGT
Vannkran på hull 6: STENGT
Kontor: DELVIS BETJENT

Generell banetilstand

Nå kan vi åpne banen på sommergreener og med matteutslag. Korona regler må følges, vis forsiktighet og hold god avstand. Flagget skal stå i koppen, og bunker raker skal ikke brukes.
Driving range er åpen, da med koronaregler som må følges.

Husk god håndhygiene! Hold 2 meters avstand
Retningslinjer fra NGF. Les de nøye!!!!

Alle må booke starttid i golfbox, og møte opp i proshop 15 minutter før utslag for å melde sin ankomst. Greenfee skal betales før man slår ut. QR kode på oppslag ved proshop og ved tee 1 skal brukes, når pro shop er lukket, så kommer man inn i menyen der green fee betales med Vipps.
Styret ønsker alle medlemmer og gjester en riktig god sesong!

Dessuten:

Vi bruker Golfbox til å administrere banebruken.
Registrer deg der før runden.

Her betaler vi FØR vi spiller.
De som bryter dette vil bli bortvist og rapportert til egen hjemmeklubb. Scann QR kode på oppslag ved proshop eller tee 1 for betaling.

En golfrunde skal ta maksimum 4 og en halv time.
Slipp alltid gjennom raskere spillere og gå alltid gjennom selv, dersom dere er raskere enn de foran.

Reparer nedslagsmerker (er greengaffelen i lommen?) og fiks oppslått torv underveis.