Proshop: 33 39 19 07   |    Kontor: 33 39 15 10   |    Kafé: 904 79 527   |   Logg inn Golfbox   |   Klikk her for priser.

Vintersesongen nærmer seg

Vi går ubønnhørlig mot kaldere tider, og sommer greenene blir stengt en gang i neste uke. Det er klippet til vintergreener som man da kan spille på. Banen ser utrolig fin ut nå, vi har tatt tester av greenene som viser oss at de er sunne og fine, og klare for vinter innsovning. Ellers foregår det endel arbeider på banen, kommunen legger ny overvanns ledning som påvirker oss i noen grad, spesielt hull 8/17 og bak green 7. Arbeidene skal være ferdig i begynnelsen av neste år, og kommunen vil rette opp alt som er gjort av arbeider på banen, slik at den fremstår fin til sesongen 2022. Det vil blant annet bli bygget nytt dame teested på hull 8/17 som vil stå ferdig til bruk en gang på forsommeren.

Green keeperne våre hugger nå 5 trær bak green 13, røttene fra disse stjeler vann og næring som gjør at det har vært vanskelig å etablere fin green matte på denne greenen i bakkant. Det vil nå være et problem som forhåpentlig vis er løst.
I tillegg har banemannskapet fjernet røtter som har grodd inn i fairway på hull 2/11, og 3/12. Disse områdene blir sådd opp og dermed vil vi oppleve mye bedre spilleforhold om man skulle havne i disse områdene neste år.

Det har vært en utrolig flott sesong for oss, mye aktivitet, både på kurs, treninger, turneringer og spill på banen. Økonomien vil også i år vise til et fint overskudd, som kan komme godt med i fremtiden. Vi har etter hvert opparbeidet oss en god egenkapital, som gir oss trygghet og som skal forvaltes med omhu.

Med denne lille rapporten ønsker jeg alle medlemmer en riktig god senhøst!

mvh
Ove

Om Ove Salvesen

Ove er daglig leder, og har et hjerte som virkelig banker for golfen. Når han ikke er engasjert i klubben vår bruker han tiden på å flytte ivrige golfere til sydligere strøk, gjennom Golf Travels.