Kjære medlem,

Veldig hyggelig å se at det er mye folk på banen vår og at etter bare en drøy måned inn i 2020 har vi passert 50.000.- i greenfee og driving range-inntekter.
Vi har fått en flyging start på 2020 som vi håper fortsetter, men skulle vinteren melde sin ankomst så får vi håpe den blir kort, snill og mild! Følg med på våre hjemmesider om banestatus.

2019 ble et bra år for både Tjøme Golfklubb og Rød Golf AS.
Regnskapet både i klubb og baneselskap er gjort opp for 2019 med et lite overskudd og det er hyggelig. En viktig grunn til dette i tillegg til fokus på kostnader er at vi etter et uvanlig år med en økning i greenfee på nesten 300.000.- i 2018 skulle ned på et normalår i 2019, men slik gikk det ikke. Vi leverer godt over budsjett for greenfee også i 2019.

Stor takk.
Først og fremst til Trond, Thomas og alle de som jobber på banen. Stor takk til alle i proshop, kafeen, administrasjonen og ikke minst alle frivillige i styre og stell som stiller opp og gjør at alle som kommer til Tjøme GK får en av Norges hyggeligste og fineste golfopplevelser.

Nyhet dere vil merke.
At både styrene i klubb og baneselskap og ikke minst administrasjonen har fokus på kostnadskontroll gjør at vi  kan si at det går greit og at vi har kontroll. Det gjør at vi har har besluttet å gå til innkjøp av en green-rulle som vil gjøre greenene litt raskere, mer forutsigbare, morsommere å spille på og ikke minst mer mottakelige for dressing, vertikalskjæring og klipping. Dette ble testet ut på slutten av siste sesong og vi er helt sikre på at dette er en riktig investering.

Turneringsplanen for 2020 er klar.
Alle klubbturneringer er bestemt og de vil bli lagt ut i Golfbox. Både Sommer-cup med grillfest, Krabbegolf  og Proens bag er tilbake på programmet. I tillegg ønsker vi å sette fokus på de som ikke har spilt så lenge eller mye og derfor introduserer vi i 2020 to Spill&Grill turneringer. Mer informasjon kommer.

Innkalling til ordinært årsmøte 2020.
Det innkalles herved til ordinært årsmøte i Tjøme Golfklubb lørdag 28.mars kl 12:00 på Rød Gård. Saksliste vil bli publisert på klubbens nettside senest lørdag 21.mars.
Hjertelig velkommen.

Kontingent 2020.
Årskontingent vil bli sendt ut 15. februar som e faktura eller på mail (for de som ikke har e faktura ordning i sin bank) og de som ønsker kan velge å dele innbetalingen i to like deler, i februar og i mars. Kontingenten faktureres i sin helhet, du kontakter selv Norkred etter å ha mottatt fakturaen (ikke før), så vil de ordne dette for deg. Kontakt opplysninger står på fakturaen. Faktura kan også hentes ved å logge deg inn i golfbox.

Noen som kjenner noen?
Vi trenger forsterkninger som kan hjelpe oss med gjennomføring av teori delen av Veien til golf- kurs. Anne Marie Wold gir seg etter mange år i denne funksjonen, stor takk til innsatsen hennes! Det er særdeles viktig for oss at noen tar over stafettpinnen slik at rekruttering til nye medlemmer er i gode hender. Opplæring vil bli gitt. Ta kontakt med Ove Salvesen

Styret i Tjøme golfklubb

Om Ove Salvesen

Ove jobber nå i administrasjonen som vikar for daglig leder, og har et hjerte som virkelig banker for golfen. Når han ikke er engasjert i klubben vår bruker han tiden på å flytte ivrige golfere til sydligere strøk, gjennom Golf Travels.