Proshop: 33 39 19 07   |    Kontor: 33 39 15 10   |    Kafé: 904 79 527   |   Logg inn Golfbox   |   Klikk her for priser.

Vi trenger medlemmer som kan bistå med å være startere i travle perioder

Det er gledelig at så mange medlemmer og gjestespillere besøker banen vår i disse tider. I helger og helgedager blir banen fulltegnet, og det gir oss noen utfordringer.
Derfor er det viktig at vi har medlemmer som er villige til å stå på første tee, gi gode råd, formane om å holde ryggen på de foran, fortelle om lokale regler og ønske alle en god runde. Likeså vet vi at det oppstår kø ved runding etter 9 hull, og dette må organiseres. I tidsrommet fra kl 10:00 til 15:00 er det spesielt viktig å ha en eller flere som tar tak i dette, på en hyggelig måte. Det vil gi oss positive ringvirkninger, på kort og lang sikt.

Det er laget lister i proshop med datoer og tidsrom som man kan sette seg opp på.

Om Ove Salvesen

Ove er daglig leder, og har et hjerte som virkelig banker for golfen. Når han ikke er engasjert i klubben vår bruker han tiden på å flytte ivrige golfere til sydligere strøk, gjennom Golf Travels.