Vi kan allerede nå opplyse om at banen også i år blir satt opp litt ekstra utfordrende. De som har deltatt tidligere husker kanskje at hullene sjelden var plassert på vante steder og at teestedene var satt ganske så langt bak. Det er heldigvis likt for alle, men det kommer til å kreve sin mann å kunne levere en god score denne dagen!

Regjerende mester er Jesper Livang Simonsen, som vi håper å se også i år!

Etter runden serverer Nina mat fra kaféen, sammen med mineralvann (annet kan kjøpes i kaféen).

Påmeldingsfristen utløper tirsdag kl. 20:00.

Vel møtt!

Om Erol Robert Haagenrud

Tidligere sportslig leder og tidligere styremedlem i Tjøme Golfklubb. Gjorde i tillegg så godt han kunne med nettsiden du ser på nå. Driver teeoff.no på fritiden, hvilket gjør at det brått ikke er så mye tid til golf lenger. Klarer allikevel å klemme inn et par runder i løpet av sesongen...

1 kommentar

1. Tjøme Golfklubb Tjøme Golfklubb på 7. juli 2019 kl 10:16

Gudfarkruset starter i år kl. 15:30! (Gi beskjed dersom du har behov for å starte i de siste ballene grunnet arbeid eller annet. Vi vil forsøke å være fleksible.)