Det har kommet alt for mye nedbør, og banen er ikke spillbar. Også driving range er stengt, da ballen vil grave seg ned i bakken og umulig å samle inn. Vi holder dere oppdatert. Bildet er tatt fra tidligere år, det er ikke fullt så ille, men vi må ta vare på banen nå.
Ønsker alle medlemmer en riktig god romjulsfeiring og et godt nytt år!

Ove, Trond og Thomas

Om Ove Salvesen

Ove er daglig leder, og har et hjerte som virkelig banker for golfen. Når han ikke er engasjert i klubben vår bruker han tiden på å flytte ivrige golfere til sydligere strøk, gjennom Golf Travels.

1 kommentar

1. Roar Heggelund på 20. desember 2020 kl 11:05

God jul til dere også. Dere får til det meste, men å gjøre noe med været blir litt for mye forlangt. Vi får bare være glad det ikke ee snø som kommer ned.

Hilsen Roar