Etter at deltagerne har lagt sammen sine to beste runder av totalt tre, så vet vi nå hvem som skal representere Tjøme Golfklubb i de forskjellige lag-NM i år:

Kvinner

Vi stiller ikke lag i denne klassen i år.

Herrer

Steffen Aasheim, Henrik Tøstie, Isak Foyn Wahlqvist og Jesper Livang Simonsen.
(Jesper spilte likt med Firooz Rasoli, men ble tatt ut basert på turneringsoppsettet, som sier at beste siste 36/18/9/6/3/1 spilte hull skal gjelde ved lik score.)

Turneringen avholdes 20.-21. juli, og spilles trolig på Sandefjord.

Kvinner Senior

Nina Bjurhult, Gina Gisholt, Anne Marie Wold og Anne Helmer.

Turneringen avholdes 17.-18. august og spilles på Bjaavann.

Herrer Senior

Firooz Rasoli, Ole Andreas Engstrøm, Thormod Delbekk og Morten Wold.

Turneringen avholdes 17.-18. august og spilles på Hakadal.

Om Erol Robert Haagenrud

Tidligere sportslig leder og tidligere styremedlem i Tjøme Golfklubb. Gjorde i tillegg så godt han kunne med nettsiden du ser på nå. Driver teeoff.no på fritiden, hvilket gjør at det brått ikke er så mye tid til golf lenger. Klarer allikevel å klemme inn et par runder i løpet av sesongen...