Selv om det nå er vinterføre nærmer sesongen seg med stormskritt. Vi håper jo at været skifter snart, og at banen kan åpne igjen. I følge banemannskapet er vinterværet og kulda ikke problematisk for greenene, så lenge vi ikke får et islag på greenene ved mildvær og frost igjen.

Årskontingenten er uforandret fra 2020, men nå er avgiften Tjøme golfklubb betaler til NGF pr medlem inkludert i årsavgiften, totalbeløpet er det samme. Fakturaen vil sendes ut pr mail om ca 1 uke (evt pr post til de vi ikke har mailadresse til), og dere vil også kunne finne fakturaen så snart den er sendt ut ved å logge dere inn i golfbox (under beskjeder). Som i fjor, premierer vi de som betaler til forfall ved å trekke ut 20 heldige vinnere av 1 dusin Callaway Super Soft golfballer.
Vi gjør oppmerksom på at utmelding fra Tjøme golfklubb må skje innen 31.12 hvert år, og derfor er det ikke mulig nå å endre / si opp medlemskapet for 2021.

De som måtte ønske det, kan dele fakturaen i inntil 4 påfølgende månedsrater, ved å kontakte Norkred, vår samarbeidspartner for å kreve inn årskontingenten.

Mye positivt skjer i klubben nå, og på banen, og vi ser frem til en flott sesong for alle våre medlemmer !

Ove Salvesen
Tjøme golfklubb

Om Ove Salvesen

Ove er daglig leder, og har et hjerte som virkelig banker for golfen. Når han ikke er engasjert i klubben vår bruker han tiden på å flytte ivrige golfere til sydligere strøk, gjennom Golf Travels.