I det stille har vi blitt sponset med turer til/fra Sandefjord-Strømstad og Oslo-Kiel.

Jeg har laget ett lodd pr betalt deltagelse på Herredagene (listen kan ses under fanen “Color Line” her: https://docs.google.com/spreadsheets/d/1Yj48N7HF790syapXrSOLYQpHhJ-_UQrgVk2YHyEfP6k/edit#gid=1970358523).

Trekningen ble formelt foretatt av Ove Salvesen (med vitner) i proshop i dag, og ble utført ved å bruke “True Random Number Generator på random.org.

Vinnere av gavekort til Color-line Sandefjord-Strømstad tur/retur med bil og inntil fem personer (såvidt jeg husker) ble

Rasmus Wahlqvist og Bjørn Telle.

Vinner av turen med Kiel-fergen ble:

Hallvard Frode Jacobsen!

Gratulerer, alle tre!

(Gavekortene ligger i proshop.)

Om Erol Robert Haagenrud

Tidligere sportslig leder og tidligere styremedlem i Tjøme Golfklubb. Gjorde i tillegg så godt han kunne med nettsiden du ser på nå. Driver teeoff.no på fritiden, hvilket gjør at det brått ikke er så mye tid til golf lenger. Klarer allikevel å klemme inn et par runder i løpet av sesongen...