Kjære medlemmer og gjester!

Det innføres restriksjoner også fra NIF og NGF når det gjelder idrettsaktiviteter. Styret i Tjøme golfklubb har besluttet at vi ikke skal ha organisert trening/konkurranser, men at driving range og banen er åpen for spill (om værforhold tillater dette) for privat spill. Styret oppfordrer alle til å vise hygiene og kontakt forsiktighet. Proshop vil være stengt. Administrasjonen (Ove) har karantene i 14 dager fremover da han kommer hjem fra Portugal lørdag, og dermed automatisk blir satt i karantene (er ikke syk).
Årsmøtet 28. mars er utsatt inntil videre, styret kommer med informasjon når dette blir mulig å gjennomføre.

Vi håper at situasjonen kan normalisere seg utover våren, og vil holde dere informert.

Styret i Tjøme golfklubb

Om Ove Salvesen

Ove jobber nå i administrasjonen som vikar for daglig leder, og har et hjerte som virkelig banker for golfen. Når han ikke er engasjert i klubben vår bruker han tiden på å flytte ivrige golfere til sydligere strøk, gjennom Golf Travels.