I dag avsluttet Tjøme golfklubb, mix 2 div årets sesong.

Og for å si det med en gang, det ble en flott dag.

I godt Tjøme vær☀️, kom Vestfold Golfklubb på besøk.

Tjøme ledet ann med Kathrin Eckhoff og Jon e Kristiansen, som spilte fourball mot Vestfolds Jan Erik Evensen og Tille Egil Skogsrud. Vestfold begynte sterkt anført av Tille, og tok første hullet. Derretter spiste Tjøme seg sakte inn og vant første 9. Andre 9 tok Tjøme ledelsen fra start og beholdte den inn.

Jody Kristiansen (eneste spiller med birdie idag) spilte singel mot Per Olaf Kolstad. En jevn front som Jody dro i land. Per Olaf slo hardt tilbake og tok back.

Morten Hefte tok i mot Lars Grov. Der ble det deling på front, mens Morten tok seieren på back.

Sluttresultatet ble 5,5-1,5 til Tjøme.  Dette betyr at Tjøme kom på andreplass i sin gruppe.

Vi har hatt mange fine runder,  som lagleder må jeg si det har vært en fornøyelse å være sammen med Hilde Granly, Heidi Delbekk, Kathrin Eckhoff, Jody Kristiansen, Boye Arntzen og Morten Hefte.

Takk til dere alle. Dette var gøy.

Om Jon e Kristiansen

I skrivende stund har Jon identisk hcp som fruen Jody. Vil han noengang klare å oppfylle drømmen om å være den beste golferen i huset? Intet er umulig!