Hopp til innhold
Proshop: 33 39 19 07   |    Kontor: 33 39 15 10   |   Logg inn Golfbox   |   Klikk her for priser.

Hei igjen!

I morgen tirsdag 20.8 er det klart for høstens første tirsdagsgolf. Vi begynner med to 18 hulls turneringer før vi går over til 9 hull. I morgen er det stableford. Beklager at dette kom litt sent ut på hjemmesiden men håper de fleste følger med i golfbox. Vi deler ut gavekort etter hver turnering og de får dere i proshopen.

HUSK! Alltid betal før du går ut (i proshop eller Vipps) og skriv TYDELIG på scorekortet. Dette har vært veldig dårlig og ALLE må fylle ut scorekortet fullstendig. Det er ikke alle vi kjenner på håndskrift eller fornavn. Dere vil bli disket om ikke alt er fyllt ut. Gjerne golf nummeret også, for da har vi både navn og nummer og ikke noe blir feil. Men fullstendig navn eller golf nummer er BRA.

Vi har satt opp turneringer til og med 8 oktober. Ingen avslutning er satt opp, vi tar det etter hvert. Kanskje været gjør at vi kan fortsette litt lenger.

Se etter i golfbok hvordan turneringen skal spilles. Vi har, stableford, slag, alle fra rødt, alle fra gult, alle fra blått og 3 køller og putter. Derfor er det viktig å gå inn i golfbox og sjekke  før du skal spille.

Lykke til og kos dere!

 

Hilsen Bjørn og Nina

Om Nina Bjurhult

Nina Bjurhult synes golf er veldig enkelt. Det er sikkert en av årsakene til at hun gikk 79 brutto her om dagen. Dessuten er det trolig en årsakssammenheng mellom hennes eget talent og det at ca halvparten av alle barna hun får blir plusshandicappere. På fritiden arrangerer hun tirsdagsgolfen sammen med Bjørn Kristiansen.

1 kommentar

  1. Erol Haagenrud Erol Haagenrud på 19. august 2019 kl 21:45

    Takk for nok en sesong med tirsdagsgolf Bjørn og Nina! Dette blir bra! 🙂

Legg igjen en kommentar

Scroll til toppen