Les styrets tanker om sesongen som har vært. Vi er nå i vintermodus, med vinter greener og mattutslag, men allikevel finner mange turen ut på banen i disse dager. Lat oss håpe på en mild og tørr vinter, så vi kan holde åpent videre utover.
Det er også viktig å minne om at vi må ta Corona tiltak på alvor også fremover, holde avstand, og om man er i minste tvil om symptomer, holde seg hjemme!
Takk for en flott golfsesong

Om Ove Salvesen

Ove er daglig leder, og har et hjerte som virkelig banker for golfen. Når han ikke er engasjert i klubben vår bruker han tiden på å flytte ivrige golfere til sydligere strøk, gjennom Golf Travels.

1. Jan Kristen Kristensen Jan Kristen Kristensen på 23. november 2020 kl 15:20

Selv takk for en fin sesong

2. Eva Holler Eva Holler på 23. november 2020 kl 17:56

Tjøme Golfklubb 😍ingen over, ingen ved siden👍🙋‍♀️