Proshop: 33 39 19 07   |    Kontor: 33 39 15 10   |    Kafé: 904 79 527   |   Logg inn Golfbox   |   Klikk her for priser.

Styret oppretter ny årskontingent kategori – ung voksen 30 – 40 år

Styret har besluttet å opprette en ny årskontingent kategori, ung voksen 30 – 40 år. Prisen for et årsmedlemskap i denne kategorien vil være lik prisen aksjonær barn betaler for sitt medlemskap – kr 3.650,- + klubbavgift til Tjøme golfklubb.
Om du allerede er medlem mellom 30 og 40 år, eller fyller 31 år i 2022, vil du automatisk bli plassert i ny kategori i 2022.

På denne måten signaliserer styret at det, selv om man er i etablerings fasen, har stiftet familie eller er ny utdannet, ikke skal være stor økonomisk belastning å spille golf her på Tjøme golfklubb. Likeså ønsker vi at alle de som har meldt seg inn de to siste årene, hvorav mange er i denne kategorien, skal opprettholde sitt medlemskap. Vi håper jo også at nye medlemmer kommer til, dette er fremtiden for Tjøme golfklubb !
Medlemskapet gir fulle spilleretter i 2022.

Om Ove Salvesen

Ove er daglig leder, og har et hjerte som virkelig banker for golfen. Når han ikke er engasjert i klubben vår bruker han tiden på å flytte ivrige golfere til sydligere strøk, gjennom Golf Travels.