35 potensielle og forventningsfulle Gudmødre, men Inger var suveren og tok seieren med en score på 73 − Gratulerer!

2. plassen gikk til Nicoline Skaug. 3. plass til Jody Woolgar Kristiansen. Gratulerer Hilde Granly som vinner av klasse B.

For en perfekt dag, strålende sol og deilig varme på Tjøme Golfklubb. Nå er det på sin plass å si: “Som alltid her hos oss!”

Kvelden ble avsluttet utendørs, langbord hvor vi koste oss med reker, godt tilbehør, premieutdeling, latter og hygge.

Tusen takk til alle gode hjelpere som bidro til nok et strålende Gudmorkrus, ikke minst takk for ekte golfglede og deltakelse på arrangementene vi har i klubben vår.

Damekomiteen 🙂

Klikk her for resultater

Galleri

Om Gina Gisholt

Gina var tidligere leder av Damegruppa, til alles store glede. Kan skryte av 100% fairwaytreff i en turnering i 2017!

1 kommentar

1. Tjøme Golfklubb Tjøme Golfklubb på 10. juli 2019 kl 10:09

Gratulerer Inger, og alle dere andre!