Hopp til innhold
Proshop: 33 39 19 07   |    Kontor: 33 39 15 10   |    Kafé: 904 79 527   |   Logg inn Golfbox   |   Klikk her for priser.

Sommerens kurstilbud

Nå er det straks høysesong for golf hos oss, og for å løfte spillet ditt (og dermed golfgleden) tilbyr jeg følgende kurs gjennom sommeren:

Oppfriskingskurs

Start sommersesongen med å friske opp glemte kunnskaper rundt golfspillet ditt! Vi går igjennom det hele: Nærspill (putt, chip, bunker og pitch) og full sving. Kurset går over én dag fra ni til tolv på formiddagen, så du rekker en runde etterpå!

Slå lenger

Lær hva som skal til for å slå ballen lenger. Vi går igjennom oppstilling og teknikk, og hver deltager blir veiledet individuelt.

Nærspill

Finpuss nærspillet! På dette kurset går vi igjennom putt, chip, bunker og pitch. Vi garanterer en lavere score på neste runde!

Masterclass

Den meget anerkjente pga/let og landslagstreneren, Darren Webster Clarke vil sammen med Martin Simensen gi dere en unik opplevelse.

Kurset varer fra kl 09:00 til ca kl 16:00
Alle får en individuell oppfølging og analyse av sitt spill. Fra putting til langslag. Banespill blir det også! Darren og Martin blir med !

Gå ikke glipp av denne muligheten!

Kurset inkluderer undervisning, lunch ( ikke drikke) og banespill.

Om Martin Simensen

Har jobbet med golf i over 20 år og er utdannet PGA teaching professional. Har kraftig stemme og høres godt på banen. Roper helst fore i moll. Martin tilbyr protimer, driver proshop og holder ymse golfkurs.

1 kommentar

  1. Roar på 24. juni 2019 kl 13:23

    Er dette gratis siden det ikke er nevnt pris?

Legg igjen en kommentar

Scroll til toppen