54 spillerer fordelt på 13 lag kjempet om pallplassene kl 0830 lørdags morgen. Det ble en lokal variant av Texas Scramble hvor den som slo beste ball ikke fikk slå neste slag, inkludert putting. Kanskje det var årsaken til at turneringen var vel i havn på godt under 5 timer!

1. Plass med 70 slag gikk til–Isak Foyn Wahlqvist , Anders Foyn Aasmyhr, Anne Wold og Vivi Conradi-Larsen.
2. Plass med 71 slag stod Tobias Wahlqvist, Cecilie Colban, Kissen Hefte og Olve Gravråk.
3. Plass med 72 slag gikk til Thomas Kristiansen, Rolf Arentz-Hansen, Jody Kristiansen og Kirsten Hagstrøm.

Da var det ekstra hyggelig å samtidig utneve Kirsten Hagstrøm til æredsmedlem i Tjøme Golfklubb for hennes mangeårige innsats for klubben. Hun er et sant forbilde for alle golfere!

Været viste seg fra sin beste side og alle 50 som deltok på festen koste seg med nydelig grillmat fra Cafe Kvist.
Takk for serveringen Nina!

Om Kathrin Engan Eckhoff

Kathrin har gått fra uvitende til golftulling på utrolig kort tid. Hun sitter i styret for klubben, jobber i proshop og stiller velvillig opp der det er behov!