Styret tar opp tradisjonen med å arrangere en morsom og hyggelig sommerturnering med grillfest etterpå på klubbhuset. Turneringsformen er scramble lag, og passer for alle, erfarne som nybegynnere! Benytt anledningen til å treffe nye og gamle golfvenner. Det koster kr 450,- å delta, inkludert turneringsavgift og grillfest. Turneringen er også åpen for gjester av medlemmer, med en gunstig green fee pris (kr 300,-)

Om man kun ønsker å være med på grillfesten, koster det kr 350,-. Det blir servert grillmat, og et glass prosecco + 1 glass vin eller øl (evt mineralvann) er inkludert, samt hjemmebakte kaker til dessert. Turnerings avgiften på kr 100,- går i sin helhet til premiering.

Påmelding gjøres via golfbox, under klubbturneringer. Vi ber om påmelding innen 8. juli

Styret håper på stor oppslutning, og ønsker alle velkommen til en hyggelig dag og kveld her på Rød Golf

Om Ove Salvesen

Ove er daglig leder, og har et hjerte som virkelig banker for golfen. Når han ikke er engasjert i klubben vår bruker han tiden på å flytte ivrige golfere til sydligere strøk, gjennom Golf Travels.

1. Nina Bjurhult Nina Bjurhult på 1. juli 2020 kl 14:42

11 juni ? 🙈

2. Roar på 1. juli 2020 kl 14:50

11. Juli og ikke juni sikkert….😉

3. Kirsten Abrahamsen på 8. juli 2020 kl 20:11

Hei når møtes vi om kvelden ?