Hopp til innhold
Proshop: 33 39 19 07   |    Kontor: 33 39 15 10   |   Logg inn Golfbox   |   Klikk her for priser.

53 karer i alle aldre har i sommer vært ute og kjempet hver tirsdag, stort sett i strålende sol og sterk varme. Unntaket i så måte var i går, da det faktisk kom noen drypp gjennom golfrunden. Det gjorde naturligvis ingenting, for noen av oss kan det heller virke som det var en fordel.

Alexander Engeli spilte for eksempel helt strålende og endte på netto 71. Det sikret ham en tredjeplass for dagen.

Enda bedre var Bjørn Tore Frøshaug. Netto 69 og en sterk annenplass!

Dagens mann var imidlertid Drammens store sønn; Morten Hefte. Ja, han vant på netto 66, men jeg tipper han er minst like fornøyd med at han spilte brutto 79! Imponerende Morten!

B-klassen ble (som vanlig) vunnet av Jon Einar Leirvåg Kristiansen med 34 poeng med et hav av poeng ned til nestemann.

Gratulerer til dere alle fire! (Gavekort kan avhentes i proshop.)

Golfbox: Resultatliste klasse A – Resultatliste klasse B

Herredag OOM

Vi har jo satt av ti kroner per spiller per runde til OOM-premiering. I klasse A har det vært kjempet om beste netto eclectic, mens det i klasse B har handlet om beste stableford eclectic.

B-klassen ble vunnet av Jon Einar Leirvåg Kristiansen med utrolige 63 poeng! Tenk å kunne levert noe slikt på én runde… 🙂

I A-klassen tok Jan Åge Neslow tredjeplass med netto 52, slått med ett slag av Jesper Simonsen (netto 51). Ingen av de kunne imidlertid gjøre noe med årets vinner, som faktisk forsvarte tittelen fra i fjor. Med netto 48(!) tok Clemens Ressin en overlegen seier!

Gratulerer igjen, og også til dere ligger det naturligvis gavekort i proshop!

Med dette er altså Herredagene over for i år. Det betyr jo ikke at sesongen er over. Nå begynner nemlig tirsdagsgolfen igjen! Hvilket bringer oss over på et avsluttende tema:

Årets Golfer OOM

Herre- og Damedagene har jo inngått i tirsdagsgolfens OOM, som skal kuliminere i et playoff på hull 18 i september om hvem som kan titulere seg Årets Golfer på Tjøme. I den forbindelse har vi opprettet en tabell (som kan ses her) som viser oppsamlede poeng så langt i sesongen. I denne tabellen har det nå skjedd en endring. Den har nemlig ikke vist det mest relevante, nemlig summen av de ti beste rundene. Det gjør den nå. Dermed er det noen av oss som nå figurerer lenger ned på listen enn vi gjorde tidligere, mens andre har rykket opp. (Brått er det f.eks tre stykker som i skrivende stund deler førsteplassen!)

Så vet dere det…

I helgen er det Lag-NM senior på Larvik, men jeg håper de av dere som ikke skal delta der har vett på å melde dere på den utrolig spennende Flaggturneringen på søndag! Vel møtt!

Om Erol Robert Haagenrud

Tidligere sportslig leder og tidligere styremedlem i Tjøme Golfklubb. Gjorde i tillegg så godt han kunne med nettsiden du ser på nå. Driver teeoff.no på fritiden, hvilket gjør at det brått ikke er så mye tid til golf lenger. Klarer allikevel å klemme inn et par runder i løpet av sesongen...

Legg igjen en kommentar

Scroll til toppen