Proshop: 33 39 19 07   |    Kontor: 33 39 15 10   |    Kafé: 904 79 527   |   Logg inn Golfbox   |   Klikk her for priser.

PROSHOP

fairway

Proshop er klubbens resepsjon og servicesenter. Her tilbyr vi golfbutikk, custom fitting , minikafé og en hyggelig prat. I tillegg administrerer vi driving range, booking, greenfee, utleie og andre servicefunksjoner herfra. Du finner oss i ”stabburet” mellom klubbhuset og treningsområdet.

GOLFBUTIKK

I butikken finner du køller, baller, klær, forbruksvarer og andre vanlige golfvarer i sesongen. Har vi ikke det du ser etter? Vi kan bestille det meste på forespørsel.

CUSTOM FITTING

Custom fitting går ut på å tilpasse køllene dine til nettopp din sving. Det kan f.eks. være å redusere/tilføre lengde på kølle og å sette inn riktig fleksibilitet i skaftet.

Riktig tilpasset utstyr kan være forskjellen mellom «out of bounds» og fairway og 180 meter eller 220 meter. Ved riktig tilpasset utstyr kan du lettere nå dine mål og få max ut av ditt og ditt utstyrs potensiale.

En nylig undersøkelse viser at jo høyere handicap du har desto mer har du å hente. I undersøkelsen fremkommer f.eks. at du kan få opptil 12 meter mer lenger slag per kølle.

OppgaveTidPris
Custom fitting25 minutter (1 kølle)450,-
Custom fitting50 minutter (jernsett/wedge-sett/wood-sett)800,-
Grepskift, inkl. nytt grepPer kølle150,-

MINIKAFÉ

I våre åpningstider vil du til enhver tid finne varm kaffe, nysmurte baguetter, ferske vafler, fristende snacks, leskende mineralvann samt deilig iskrem.