I år har Tjøme golfklubb arrangert 4 VTG kurs, et i mai, to i juni og et kurs i august. Totalt har 47 personer deltatt. Klubben har fått gode tilbakemeldinger fra deltagerne.

På bildet er to ivrige kursdeltagere, som ikke kunne vente med fadder runde. Lørdag ettermiddag etter første kursdag, i mildt sagt blandet vær, spilte de 5 hull. Like blide selv om regnet bøttet ned! De fikk testet både dropp fra tilfeldig vann og  GUR underveis på runden.

Om Anne Marie Wold

Anne Marie Wold er den som tar ansvaret for kursing av nye og håpefulle golfere, fra tenåringsalder og oppover. Ellers er hun å finne på flotte golfbaner over alt i verden...