Narvesen tour ble avholdt på Tjøme golfklubb søndag 6. september i strålende vær. 59 spillere stilte opp, 10 stk i klassen 6 – 8 år på korthulls banen, de andre spilte 9 eller 18 hull på hovedbanen. Etter spill fikk alle servert god grillmat og drikke, frukt var til utdeling, og det var premieutdeling i de forskjellige klassene etterhvert som de var ferdig spilt.
Banen fikk masse skryt, dommerne var fornøyd, likeså svært gode tilbakemeldinger på alle de som stilte opp som frivillige med forskjellige oppgaver. Starter, forecaddies, grillsjefer og følgefaddere for de minste.

Takk til alle dere! Dere bidro til at Tjøme golfklubb fikk vist seg frem på sitt beste.

Om Ove Salvesen

Ove er daglig leder, og har et hjerte som virkelig banker for golfen. Når han ikke er engasjert i klubben vår bruker han tiden på å flytte ivrige golfere til sydligere strøk, gjennom Golf Travels.

1. Anne Marie Indseth Anne Marie Indseth på 7. september 2020 kl 14:50

Hyggelig turnering, med mye flott golf. Den siste ballen rakk inn før regnet styrtet ned

2. Helge Pettersen Helge Pettersen på 7. september 2020 kl 16:42

Takk for flott turnering, hilsen alle fra Kristiansand golfklubb Junior 👌👌