Proshop: 33 39 19 07   |    Kontor: 33 39 15 10   |    Kafé: 904 79 527   |   Logg inn Golfbox   |   Klikk her for priser.

Narvesen tour på Tjøme golfklubb

Tradisjonen tro ble Narvesen tour avholdt på golfbanen vår lørdag 4. september. Rekord stor deltagelse, og mange blide fjes.
Vi fikk svært mange gode tilbakemeldinger, fra foreldre, spillere og dommere. Stor takk til alle de som stilte opp for å få arrangementet ved i havn, det gikk knirkefritt!
Grilling, startere, forecaddies, proshop, kafe, banemannskap, alle gjorde en glimrende jobb!

Om Ove Salvesen

Ove er daglig leder, og har et hjerte som virkelig banker for golfen. Når han ikke er engasjert i klubben vår bruker han tiden på å flytte ivrige golfere til sydligere strøk, gjennom Golf Travels.