Proshop: 33 39 19 07   |    Kontor: 33 39 15 10   |    Kafé: 904 79 527   |   Logg inn Golfbox   |   Klikk her for priser.

Nå har Martin lagt ut påmelding til mandagstrening og temakurs

Hver mandag mellom 17:30 og 18:30 kan du som medlem delta på vår populære gratistrening. Grunnet nåværende situasjon (Covid-19) vil det være begrensede plasser (8) da vi vi er nødt til å dele oss inn i grupper (stasjonsbasert) på 4 deltakere + 1 trener.

Påmelding skjer i ProPlanner hver uke og 1 uke før treningsdag etter «førstemann til mølla»-prinsippet. Avmelding skal skje senest 24 timer før treningsstart.
Vel møtt 😊

Du kan også melde deg på forskjellige tema kurs, de ligger på web siden vår under fanen instruksjon – temakurs

Her er link til disse tilbudene:

Om Ove Salvesen

Ove er daglig leder, og har et hjerte som virkelig banker for golfen. Når han ikke er engasjert i klubben vår bruker han tiden på å flytte ivrige golfere til sydligere strøk, gjennom Golf Travels.