Proshop: 33 39 19 07   |    Kontor: 33 39 15 10   |    Kafé: 904 79 527   |   Logg inn Golfbox   |   Klikk her for priser.

Landsfinale i Lagserien, seniorgolf.

28 og 29 september ble det avhold landsfinale i lagserien, seniorgolf.

Sluttspill og finaler gikk over 2 dager, på Vestfold Golfbane.

40 lag hadde kvalifisert seg gjennom spill i lagserien gjennom sommeren, fra hele golfriket. Gruppespillet er delt opp i avdelinger, slik at spiller kan spille sammen med andre på tilnærmet samme nivå.

Tjømes lag i avdeling c mix vant sin pulje, og var dermed kvalifisert. Avdeling c betyr at den er beregnet på golfere opp til hcp 36. Mix betyr at det er både damer og herrer.

I lagserien gikk Tjømes lag gjennom sesongen ubeseiret. Vi vant 5 matcher og spilte en uavgjort. Da ble vi belønnet med sluttspill og finaler på Vestfold golfbane.

De som spillet på laget i lagserien 2021, og bidro til å komme til finalen er: Vidar Hoksrød, Morten Wold, Jon E Kristiansen, Nina Bjurhult, Øystein og Hilde Granly, Kathrin Eckhoff og Boye Arntzen. De 5 sistnevnte var de som representerte Tjøme i finalen. Dette Tjømelaget ble beste i sin pulje i sluttspill. Det medførte spill i semifinale lørdag kveld. Tjøme vant likegodt den også. Da hadde laget spilt fire 9 hullsrunder med samme mannskap. Og ble belønnet med finalespill på Søndag.

Det ble tap i Finalen, men vi er veldig solt av hva vi har fått ut av denne sesongen. Det har vært gøy. Vi skulle gjerne hatt med flere, og kanskje kunne meldt på et lag til. Meld ifra om noen er interessert. Til meg( jon e, 95876869) eller Kathrine (93655261).

Om Jon e Kristiansen

I skrivende stund har Jon identisk hcp som fruen Jody. Vil han noengang klare å oppfylle drømmen om å være den beste golferen i huset? Intet er umulig!