Krabbegolfen lørdag 10. oktober ble avholdt med 35 deltagere, i flott spillevær. Det ble spilt lag spill, scramble, og det skulle vise seg å bli en utrolig jevn affære. Etter 18 hull var det to lag som kom helt likt, med brutto slag 71 (-1). Det utrolige var at de hadde spilt likt på 18 hull, siste 9 hull, siste 6 hull, siste 3 hull og siste hull. Dermed måtte det loddtrekning til for å kåre vinnerlaget, som kunne stikke av med 4 nykokte hummere i premie, levert og fisket av Jan Willy Abrahamsen.

Lagene besto av:
Erol Haagenrud, Arne Bjørn Hansen, Bente Martiniussen og Harald Stange
Gina Gisholt, OleJohan Kristoffersen, Erik Westrheim og Kirsten Abrahamsen

Til slutt var det førstnevnte lag som trakk det lengste strået, og ble kåret som vinner. Vi gratulerer begge lag med flott innsats.

Kirsten Abrahamsen kom nærmest pinnen på hull 9, og vant dermed premien som var satt opp her.

Dagen ble avsluttet med grilling av hamburgere, servering av kald og varm drikke.

Om Ove Salvesen

Ove er daglig leder, og har et hjerte som virkelig banker for golfen. Når han ikke er engasjert i klubben vår bruker han tiden på å flytte ivrige golfere til sydligere strøk, gjennom Golf Travels.

1. Eva Holler Eva Holler på 11. oktober 2020 kl 10:40

Gratulerer til vinnerne og super innsats💐🤩

2. Marvel Eriksen Marvel Eriksen på 11. oktober 2020 kl 11:56

Gratulerer ⛳️😊

3. John Marthiniussen på 11. oktober 2020 kl 15:08

Veldig hyggelig dag på golfbanen.

4. Gina Gisholt Gina Gisholt på 12. oktober 2020 kl 09:35

Selvom vi tapte loddtrekning så ble det jo en halv hummer på meg. Helt nydelig, mulig den beste jeg noen gang har spist – Tusen takk Jan Willy Abrahamsen 🦀