Proshop: 33 39 19 07   |    Kontor: 33 39 15 10   |    Kafé: 904 79 527   |   Logg inn Golfbox   |   Klikk her for priser.

Klubbmesterskap i nærspill og long drive – klar for et noe uhøytidelig klubbmesterskap?

Fredag 20.8 arrangerer vi igjen det morsomme og noe uhøytidelige klubbmesterskapet i nærspill og long drive. Dette er noe alle kan være med på.

KM nærspill starter kl 17, og man skal igjennom 3 poster
Pitching fra ca 30 meter inn på trenings greenen ved hull 9
Puttingbane på trenings green ved klubbhus
Bunkerslag fra trenings bunkere før hull 1/10

Det konkurreres i tre klasser, dame og herreklasse, samt rookie klasse (hcp 36 – 54)
Start kontingent kr 50,-, som betales i pro shop før start. Påmelding i golfbox

Kl 19 avholdes så KM i long drive. Utslaget er fra hull 4.
Også her er det flere klasser, dame og herre klasse, dame senior og herre senior klasse. Alle får 3 forsøk hver på å få ballen lengst av gårde, med fairway treff.

Startkontingent kr 50,- også her, påmelding i golfbox, start kontingent betales i pro shop før start.

Meld dere på!

Om Ove Salvesen

Ove er daglig leder, og har et hjerte som virkelig banker for golfen. Når han ikke er engasjert i klubben vår bruker han tiden på å flytte ivrige golfere til sydligere strøk, gjennom Golf Travels.