Proshop: 33 39 19 07   |    Kontor: 33 39 15 10   |    Kafé: 904 79 527   |   Logg inn Golfbox   |   Klikk her for priser.

Klarer vi å ta vare på alle de nye spillere og medlemmer?

Golfen er igjen i vinden, og særlig de yngre har oppdaget vår vidunderlige sport. Det er veldig bra for hele golf Norge, også for Tjøme golfklubb. Vi har i år fått 120 nye medlemmer, mange er i alderen 15 – 30 år. Jeg fikk en tilbakemelding fra en av de her i går, og mener vi alle har et ansvar for å ta i et tak:

Hei
Jeg har spilt golf i 3 og et halvt år. Jeg er ganske fersk men har spilt en del rundt om i Norge og andre land. Jeg vil bare påpeke at det er en av de fineste banene jeg vet om. Men er en stor sak som ødelegger golf opplevelsen på Tjøme er all negativiteten som spres av andre spillere.
Vi er flere unge golfere som går der og det skal ikke være negativt, men oppleves sånn på mange måter. En stor sak er at folk ikke slipper igjennom andre flighter. Jeg gikk senest i dag i kø fra hull 1 etter en 4 flight på back 9. De gikk relativt tregt. Det ente opp med mye kø ettersom de fremfor der ble tatt igjen. På hull 7 droppet to av spillere ut og sto mitt i våres bane mens de to andre fullførte hullet, slik at vi ikke fikk spilt ut.

Vi får nedlatende kommentarer slengt etter oss. Feks: Hvor er green gaflene deres, som om vi ikke har dette med. Og det fra folk som går fremfor oss, som ikke eventuelt sett at det er slått på green. Ugle sett og til og med blitt fulgt etter av visse personer. På vegne av mange unge spillere syntes vi dette er veldig trist, og bør gjøres noe med, golf skal være gøy for alle, men virker ikke sånn på holdningen til disse menneskene.

Lat oss sørge for at alle aldre, medlemmer og gjestespillere (og spillestyrker) føler seg velkommen her hos oss, jeg skjønner at det presset på banen som har vært, med fulle dager og mange folk på banen, fører til at det blir venting, vi har jo fletting for de som spiller 18 hull, men det er faktisk noe vi må leve med, så skal administrasjonen og styret se på hva og hvordan vi kan gjennomføre tiltak for å bøte på det presset vi har på banen for tiden.

Med vennlig golfhilsen
Ove Salvesen

Om Ove Salvesen

Ove er daglig leder, og har et hjerte som virkelig banker for golfen. Når han ikke er engasjert i klubben vår bruker han tiden på å flytte ivrige golfere til sydligere strøk, gjennom Golf Travels.

1. Steffen Aasheim på 6. august 2021 kl 17:53

Jeg støtter denne👍

2. Ellen Anette på 9. august 2021 kl 09:01

Så trist å lese! Håper ledelsen tar tak og rister i folk som oppfører seg sånn. Det er flaut å lese.