TRENINGSTIDER

Juniorgruppa tilbyr aldersrelatert golfopplæring tilrettelagt for barn og unge. Det foregår på følgende måte:

1. Møt opp på trening.
  2. Når du er klar, tilbyr vi tilpasset opplæring for barn og unge.
  3. Du får en fadder som du kan spille sammen med på banen.
  4. Når du er blitt medlem kan du være med på andre aktiviteter, turneringer og spille så ofte du vil.

Juniorgruppa samles hver uke gjennom hele sesongen (april - september). Vi ønsker at golfklubben er et sted hvor barn og unge har lyst til å være i fritiden. Barn under 12 år, og ungdomsgruppa trener hver for seg. Juniorgruppa tar ikke sommerferie og tilbyr organisert trening gjennom hele sesongen. Våre treninger er gratis, lærerike og morsomme. Nye, litt øvede og etablerte spillere trener sammen. Møt opp praktisk kledd, i gode sko. Utstyr får du låne. I perioden oktober - mars er det ingen juniortrening.

Har du spørsmål, ta gjerne kontakt med leder for juniorgruppa Petter Langseth på mobil  48036037 eller epost

Tjøme golfklubb tilbyr gratis medlemskap til og med fylte 13 år.