NARVESEN TOUR

Bli med på Narvesen Tour! Åpne klubbturneringer for alle jenter og gutter i alderen 6 til 19 år.

Narvesen Tour er åpne klubbturneringer i golf for barn og juniorer, og arrangeres av golfklubbene i regionene. Vår region heter Region Sør. Alle jenter og gutter i alderen 9-19 år er velkommen til å delta på Narvesen Tour, uavhengig av tidligere turneringserfaring.

Turneringene er derfor inndelt i ulike klasser etter kjønn, alder og ferdighetsnivå, og det er ulike spilleformer og banelengder tilpasset klassene.

Narvesen Tour skal være en av møteplassene hvor spillere fra forskjellige klubber blir kjent med hverandre, konkurrerer mot hverandre og motiverer hverandre til å bli bedre golfspillere i et mestringsorientert miljø.

Narvesen Tour kommer til Tjøme golfklubb  6. september 2020. Terminliste og påmelding i Golfbox og mer informasjon om turneringene finner du her.

Har du spørsmål eller trenger hjelp til å melde deg på, ta kontakt med administrasjonen på e-post