Alle som deltar på juniortrening i Tjøme golfklubb, kan ta golfmerkene. Golfmerketrening er en del av golfopplæringen til barn i alderen 6 til 12 år. Gratis medlemskap i Tjøme golfklubb til og med fylte 13 år. Opplæringen foregår på følgende måte:

1. Møt opp på trening. Våre treninger er gratis, lærerike og morsomme.
  2. Når du er klar for det tilbyr vi golfopplæring, som inkluderer medlemskap og fadderordning.
  3. Du starter på første trappetrinn med puttemerket.
  4. Deretter kan du fortsette med bronse, sølv og til slutt gullmerket.
  5. Når du har tatt alle golfmerkene er du klar for turneringsspill og andre aldersrelaterte aktiviteter i regi av klubben.

I Tjøme GK juniorgruppe er vi opptatt av å skape, god treningskultur og riktige holdninger til idretten vår. Alle kan bidra til å gjøre idretten vår til en god opplevelse om vi støtter opp om idrettens foreldrevettregler.

• Vis interesse for både treninger og turneringer, barna ønsker det.
  • Sørg for at ditt barn møter til rett tid, unngå unødig stress.
  • Sørg for riktig og fornuftig utstyr og klær, ikke overdriv.
  • Oppmuntre både i medgang og motgang. Husk ALLE trenger oppmuntring.
  • Spør om treningen var morsom og spennende, ikke bare om resultatet.
  • Lær barna og tåle både seier og tap.
  • Vis respekt for arbeidet klubben gjør. Delta på foreldremøter for å avklare holdninger og ambisjoner, og tilby din hjelp.
  • Tenk på at det er ditt barn som spiller golf, ikke du.
  • Det viktigste er at ditt barn trives og kan ha det gøy sammen med andre.
  • Husk at barna gjør som du gjør, ikke som du sier.

Er ditt barn klar for banetrening? Ta kontakt med Hege Buschmann Indseth, ansvarlig for barne- og ungdomsidrett i Tjøme golfklubb, på e-post eller mobil 90018346.