Proshop: 33 39 19 07   |    Kontor: 33 39 15 10   |    Kafé: 904 79 527   |   Logg inn Golfbox   |   Klikk her for priser.

Julebrev 2021

Lederens hjørne
Vi nærmer oss Jul, og Englene daler snart ned i skjul. Årets Golfsesong er over, iallfall utendørsgolfen. Fairway Golfsenter på Nøtterøy har gode tilbud til Tjømegolfere for de som ønsker å vedlikeholde golfsvingen innendørs.
Årets sesong har vært veldig god, med mange nye medlemmer. Økonomien viser et solid overskudd for 2021. Årskontingenten vil derfor ikke bli økt, men blir på samme nivå som de siste årene.
Spørreundersøkelsen fra i høst har vist at på de fleste områder scorer vi bedre enn gjennomsnittet i landet, og at de aller fleste setter stor pris på golfklubben vår, men at vi har forbedringspotensial på kommunikasjon og informasjon ut til våre medlemmer. Vi fikk mange andre tilbakemeldinger også, som vi tar med oss videre.

Vi jobber nå med en ny webside som gjør det lettere å komme ut med informasjon til medlemmer og gjestespillere. Denne håper vi å lansere før nytt år.

Styret startet tidlig i høst med evaluering av årets sesong, og planlegging av neste års sesong. Vi tror det blir et spennende år, med flere nyheter.

Banen vår er har blitt evaluert av konsulenter fra NGF, og de synes at banen vår er en flott parkbane, med veldig gode greener (vi har verdens beste greenkeepere). De kom med noen forslag for å lette spillet litt, for de som ikke slår så langt, sørge for raskere spill på banen, og lage det litt vanskeligere for de beste. Vi planlegger derfor å sette opp et ekstra utslag på hvert hull, klipper fairwayene litt større og flytte noen bunkere. Vi går bort fra farger til lengder på banen. Første år blir test år, før vi bygger nye permanente tee-steder. Banen vil bli slopet med de nye tee-stedene før sesongen starter igjen.
Vi har meldt oss inn i GLFR, som er en Dansk leverandør for elektroniske baneguider. Alle medlemmer og gjester får nå tilgang til gratis elektronisk baneguide via en APP. Dette vil vi informere nærmere om når sesongen starter.

Turnerinskomiteen er i gang, og alle datoer for turneringsåret 2022 er nå satt. Her blir det turneringer for alle kategorier av spillere.

Vi er avhengige av frivillige i klubben til alle våre komiteer, og vi setter stor pris på alle som bruker av sin fritid for at andre skal få en fin opplevelse som medlem av Tjøme golfklubb. Vi ønsker flere, og styret mener at de som stiller opp frivillig skal få litt igjen for dette. Her ser vi på utdeling av logoklær, driving rangeballer, greenfee billetter til andre baner og gratis kaffe. I tillegg blir det en egen turnering for alle frivillige med middag etter sesongen.

Kafedrift på golfbanen er viktig for en god opplevelse for våre medlemmer og gjester. Vi jobber med å finne en god løsning som gjør at alle skal kunne nyte god drikke, og noe godt å spise på hull 19. Vi jobber med saken, og kommer tilbake med mer informasjon etterhvert.

Så ønsker jeg alle Dere alle en riktig God Jul og et Godt Nytt Golf år.

Tjøme, 10.12.2021

Kjetil Mikalsen, styreleder Tjøme golfklubb

Om Ove Salvesen

Ove er daglig leder, og har et hjerte som virkelig banker for golfen. Når han ikke er engasjert i klubben vår bruker han tiden på å flytte ivrige golfere til sydligere strøk, gjennom Golf Travels.