Sesong åpning for Hull 19

I helgen sesong åpner Petter hull 19, kafeen på Tjøme golfklubb, for servering av noen av de rettene han tenker å tilby medlemmer og gjester i sommer.

1.Fiskesuppe, med laks, sei, reker og krepsehaler, servert med hjemmebakt brød
2.Skalldyrsalat med reker og krepsehaler, servert med hjemmebakt brød
3.Hjemmelaget Italiensk pizza, bakt i vår egen stein bunns ovns.

I tillegg kan du kjøpe baquetter, vafler, mineralvann, kaffe, sjokolade og is i pro shop.
Banen har kommet seg betraktelig de siste dagene, greener blir klippet, fredag skal vi rulle greenene for best mulig resultat, fairway er klippet for første gang, putting greenen er åpnet, så vi gleder oss til fortsettelsen og ønsker alle velkommen !

Om Ove Salvesen

Ove er daglig leder, og har et hjerte som virkelig banker for golfen. Når han ikke er engasjert i klubben vår bruker han tiden på å flytte ivrige golfere til sydligere strøk, gjennom Golf Travels.