Gentlemen, nå som Tirsdagsgolfen har sommerferie er det tid for Herredager igjen! Vi starter i morgen 10:00, men ettersom flere nok fortsatt har jobbforpliktelser å ta hensyn til er det også mulig å gå ut på ettermiddagen, forutsatt at man spiller med markør. Dette gir man beskjed om ved påmelding i Golfbox.

Hcp +8-36 spiller netto slaggolf (Maks score pr hull: Hullets par + fem slag).

Hcp-kategori 6 spiller stableford.

Deltageravgiften går i sin helhet til premier.

Premieutdeling gjøres ca hver 3 tirsdag.

I tillegg er det også opprettet en ecclectic for herredagene:

• Hcp-kategori 1-5: Beste nettoscore.
  • Hcp-kategori 6: Høyeste stableford.

Vel møtt!

Klikk her for påmelding eller for å se turneringen i Golfbox.

Betaling gjøres i Vipps (søk opp Tjøme Golfklubb), til proshop, eller til nød til Erol.

(Foto: Gina Gisholt)

Om Erol Robert Haagenrud

Tidligere sportslig leder og tidligere styremedlem i Tjøme Golfklubb. Gjorde i tillegg så godt han kunne med nettsiden du ser på nå. Driver teeoff.no på fritiden, hvilket gjør at det brått ikke er så mye tid til golf lenger. Klarer allikevel å klemme inn et par runder i løpet av sesongen...