Proshop: 33 39 19 07   |    Kontor: 33 39 15 10   |    Kafé: 904 79 527   |   Logg inn Golfbox   |   Klikk her for priser.

Sensommer Par Scramble

Dato/Tidspunkt
Dato(er) - søndag 1.aug 2021

Hvor
Tjøme Golfklubb

Vi spiller 2.manns scramble. Begge spiller ut hver sin ball velger beste sted og fortsetter på hver sin ball til man er i hullet. Nettoslag med snittet av parets antall motatte slag delt på to. Matsevering ved innkomst. Hver av spillerne må bruke 6 utslag.

Hvert lag består av to spillere (dette er ingen ekteparmatch, så kjønn og personlige relasjoner er ikke relevante for laget).

Spilleformen er som følger:
Begge i laget slår ut, og man enes om hvilket utslag som var best. Fra dette punktet slår begge spillere et nytt slag. Igjen velger man beste ball, hvorpå begge slår på nytt fra der dén ligger. Osv osv…
Vi gjør oppmerksom på at alle må ha minst 6 tellende utslag!

Turneringsformen er netto slaggolf, og man beregner mottatte slag ved å finne gjennomsnittet av tildelte slag til begge spillere, for deretter å dele dette på to. Turneringen går over 18 hull, og begynner med shotgun klokken 10:00.

140 kr pr lag

1. Reidar Andre Åsheim på 21. juli 2021 kl 20:31

Hei, jeg har meldt på et lag på telefonen fordi turneringen ikke står oppført i Golfbox. Har ikke fått noe bekreftelse, kan ikke se påmeldte spillere etc. Vi kjører fra Holtsmark og de hadde vært fint å ha en bekreftelse på påmelding etc. Vi har spilt denne turneringen flere ganger tidligere men kan ikke huske at påmelding var utenfor Golfbox.

• Jody Kristiansen på 22. juli 2021 kl 15:42

Hei, har du prøvde å finne turnering i golfbox i det siste 24 timer? Skal være i orden nå.

• Reidar Andre Åsheim på 22. juli 2021 kl 17:09

Takker, det er i orden med Golfbox nå…👍🏌️‍♂️⛳🌞