Proshop: 33 39 19 07   |    Kontor: 33 39 15 10   |    Kafé: 904 79 527   |   Logg inn Golfbox   |   Klikk her for priser.

Bli med på Klubbmesterskapet 2021!

Dato/Tidspunkt
Dato(er) - lørdag 21.aug 2021 - søndag 22.aug 2021
Hele dagen

Hvor
Tjøme Golfklubb

Du inviteres herved til en av høydepunktene til Tjøme Golfklubb: Klubbmesterskapet 2021

KM i nærspill og long drive arrangeres fredag 20. August. Det spilles i 3 klasser. Dame, herre og 36-54 hcp klasse. Vi starter med KM nærspill kl 17:00. Rett etter at dette er ferdig, kl 19:00, blir det Klubbmesterskap i long drive. Oppmøte ved klubbhus kl 1830. Ta med driver og pegger. Mesterskapet foregår på hull 4. Påmelding i golfbox. Møt opp selv om du ikke skal være med, og se våre beste menn og kvinner drive!

KLUBBMESTERSKAPET 2021 arrangeres i år over 2 runder â 18 hull fordelt på 18 hull lørdag 21 august og 18 hull søndag 22 august. Alle klasser har løpende start lørdag med første start i klasse A fra kl. 08:00. Påmelding i golfbox.
Også i år har vi en B klasse og en MIX klasse for både herrer og damer, dette for å inspirere både nye og eldre medlemmer til å delta på klubbdagen.
B klassen spilles med stableford, hcp 0-36 med 18 hull lørdag og 18 hull søndag. MIX klassen er stabelford HC 36-54 som skal spille 9 hull den 22. august. Også her melder du deg på i golfbox.

De offisielle klubbmestere kåres i klasse A, Damer og Herrer og klasse Senior, Damer og Herrer og Junior jenter/gutter.
Fyller du 50 år eller mer i år, er du kvalifisert til å bli senior klubbmester. I juniorklassene (13 – og med 19 år) spilles det med maksimumscore par +5 pr hull.
Omspill hull 18 ved delt 1.plass i alle klasser unntatt B og mix klassen!
Det er ikke anledning til å stille i flere klasser.
Klasser og spilleformer:
Klasse A: Damer og Herrer
Spilleform: Brutto slag.
HCP krav: Damer hcp +8 – 29,9 ,og Herrer/ +8 – 19,9
Utslagsted: Gul herrer og rød damer

Klasse Senior: Senior Damer og Herrer
Spilleform: Brutto slag:
HCP krav: Damer hcp +8 – 29,9 ,og Herrer/ +8 – 29,9
Utslags sted: Gul herrer og rød damer

Klasse B: Damer og Herrer
HCP krav: Damer hcp +0 – 36 ,og Herrer/ +0 – 36
Utslagsted : Gul herrer og rød damer
Klasse B er ment å være et tilbud til de av våre spillere som ikke spiller i klasse A, eller i en Senior klasse.

Klasse junior: Junior jenter/gutter (13 – 19 år)
HCP krav: +8 til -54
Utslag klasse : Gul gutter og rød jenter

MIX HC klasse – 9 hulls søndag
HCP krav : 36-54
Utslag klasse: Gul herrer og rød damer
Spilleform: Stableford

Det kåres IKKE klubbmester i klasser med færre enn 3 deltagere.

Startlister for dag 2 på søndag blir satt opp etter lederballprinsippet.
Golfbil kun tillat for klassifiserte.
Baguette og drikke inkludert per runde.
BBQ på søndag til hyggelige klubbvennlige priser
Vi tar forbehold om at det kan komme endringer i oppsettet.
Meld dere på, dette blir gøy!