Vi minner om at det er mange muligheter for å konkurrere i golf på Tjøme denne uken:

14. mai: Tirsdagsgolf: Alle fra rødt! Hull 1-18 – Stableford

Allerede i dag er det mulig å delta på klubbdag (eller Tirsdagsgolf, som det heter hos oss), og som dere ser av overskriften er utfordringen denne gang at alle skal spille fra rødt utslag. Det er som vanlig bare å spille når det passer i løpet av dagen, så lenge man har med seg en markør. Mer informasjon finner du ved å klikke her.

17. mai: Flagget til topps!

For de ivrigste av oss er det til og med mulighet for å delta på turnering på selveste 17. mai! Konkurranseformen er naturligvis flaggturnering, og turneringen avholdes tidlig på ettermiddagen. Mer informasjon finner du ved å klikke her.

19. mai: Ekteparmatch

På søndag avholdes den tradisjonsrike turneringen med det misvisende navnet Ekteparmatch. (Samboere får også være med, og konkurranseformen er ikke match, men slagspill i form av foursome.) I år har Kissen og Morten Hefte gledelig nok tatt ansvaret for dette arrangementet. Jeg vet de håper på stort oppmøte, og hadde jeg spurt, så hadde de sikkert lovet oss fantastisk vær og fabelaktige spilleforhold også. Mer informasjon finner du ved å klikke her.

Ellers er det jo verdt å nevne at du til enhver tid finner kommende turneringer på Tjøme ved å følge denne lenken.

Vel møtt! 🙂

Om Erol Robert Haagenrud

Tidligere sportslig leder og tidligere styremedlem i Tjøme Golfklubb. Gjorde i tillegg så godt han kunne med nettsiden du ser på nå. Driver teeoff.no på fritiden, hvilket gjør at det brått ikke er så mye tid til golf lenger. Klarer allikevel å klemme inn et par runder i løpet av sesongen...