Proshop: 33 39 19 07   |    Kontor: 33 39 15 10   |    Kafé: 904 79 527   |   Logg inn Golfbox   |   Klikk her for priser.

Golfshopen med demodag den 06. juli.

6. juli blir det action på rangen! Golfshopen arrangerer og kommer med sin ekspertise på golfkøller,  i tillegg til at Cobra møter med egen produktekspert. Dessuten: Foot Joy stiller med shoe fitting. Finn den perfekte golfskoen!

Demodagen foregår på driving rangen, og varer fra kl. 10:00 til 14:00.

Timebestilling til kølletesting / custom fitting / shoe fitting gjøres direkte til Golfshopen i forkant av demodagen: 923 37 172 eller .

Vel møtt!

Om Erol Robert Haagenrud

Tidligere medlem, tidligere sportslig leder og tidligere styremedlem i Tjøme Golfklubb. Gjorde i tillegg så godt han kunne med nettsiden du ser på nå. Driver teeoff.no på fritiden, hvilket gjør at det brått ikke er så mye tid til golf lenger. Klarer allikevel å klemme inn et par runder i løpet av sesongen...

1 kommentar