Mange spør hvordan sesongen har vært i forhold til inntekter og aktivitet i Tjøme golfklubb.
Vi kan melde om høy aktivitet, både fra våre medlemmer og gjestespillere. Også på kurs er det “all time high”, med godt over 100 kursdeltagere.
Martin har mye å gjøre, klubbtreninger er populære og det har kommet over 100 nye medlemmer i løpet av sesongen, ca halvparten som ordinære medlemmer, mange i kategori ung voksen/student militær, og også flere nye junior medlemmer.
Gledelig er å registrere at mange deltar på våre klubbturneringer. Sommerfesten med grill, som er avbildet, trakk til seg 54 deltagere, et godt eksempel. Også klubbmesterskapet viser en god økning av deltagere, mye takket være tilbudet for de som har hcp fra 36 – 54. Flere av de som deltok signaliserer at de også vil fortsette å delta på andre klubbturneringer som arrangeres.
Vi har pr idag passert det høyeste resultat på green fee inntekter registrert noen gang, 1.200.000,- og det er fremdeles mye som gjenstår av sesongen.
De som frekventerer klubben ofte, har registrert at driving rangen er flittig brukt, og gledelig mange ungdommer tester ut golfen, låner utstyr og har det hyggelig sammen. Årsbudsjett for driving range inntekter er nådd allerede.
Kort sagt, vi går mot et godt år.
Jeg ser ikke grunn til at vi skal ta helt av. Usikkerheten som ligger i hvor mange av våre nye medlemmer som velger å melde seg ut før 31.12 er stor. Det er vel heller ikke lurt å spekulere i at f.eks green fee inntekter vil fortsette å øke i årene fremover, men at golfen har fått seg ett oppsving, er det vel ikke tvil om.

Noen utfordringer ligger også på “lur”. Vil trekke frem en ting: I følge våre banearbeidere, har vi kanskje Norges eldste maskin park. Investeringer for å fornye denne tvinger seg frem. De bruker unødvendig tid på å reparere, tid som kunne vært brukt ute på banen. Jeg må berømme Trond og mannskapet hans for den kompetanse de viser på å fikse opp maskin parken. At banen aldri har vært så bra som iår, forteller mye om den innsatsen som legges ned, og at de fortjener moderne utstyr til å utvikle banen ytterligere.
Hvordan dette skal finansieres vil styret vurdere i løpet av høsten som kommer.

Ønsker alle en riktig god høst sesong!

mvh

Ove

Om Ove Salvesen

Ove er daglig leder, og har et hjerte som virkelig banker for golfen. Når han ikke er engasjert i klubben vår bruker han tiden på å flytte ivrige golfere til sydligere strøk, gjennom Golf Travels.