Vi har fått gjennomslag fra helsedirektoratet, i vårt ønske om at driving range kan åpnes for individuell trening, under forutsetning av at Korona reglement følges:
Her er noen av våre lokale retningslinjer, som må følges, i tillegg til de tiltak som gjelder i Færder kommune:
– Hold 2 meters avstand, til enhver tid, og gå bak krakksperringer på vei til utslags matte (se bilde).
– Bruk munnbind fra parkering til D.R
– Bank kort benyttes for fylling av baller, evt ballkort, det er ikke tillatt med selvplukk.
– Ballbøtter ligger i vannkar med såpevann, hent bøtter derfra og legg de tilbake i vannkaret.
– Rensemiddel for håndvask er plassert ut ved ballmaskin, bruk den!
– Ikke byttelån køller.
– Bruk av woods/driving er ikke tillatt, ballnettet i enden av DR er ikke satt opp enda.
– Om du føler deg i dårlig form, ikke dra for å trene!

Vi vil være tilstede i pro shop mye av påsken, og hjelpe til med at vi har en trygg trenings økt og endelig er i gang med sesongen. Her må alle som kommer bidra til at dette blir en positiv opplevelse!
Banen er fremdeles stengt, pga tæla som enda sitter i bakken på flere fairways.

Om Ove Salvesen

Ove er daglig leder, og har et hjerte som virkelig banker for golfen. Når han ikke er engasjert i klubben vår bruker han tiden på å flytte ivrige golfere til sydligere strøk, gjennom Golf Travels.

1. Håvard Mathiesen Håvard Mathiesen på 30. mars 2021 kl 16:41

Et den åpen for gjester også, eller bare klubbens medlemmer?

2. Bjørn Kristiansen Bjørn Kristiansen på 30. mars 2021 kl 17:45

Åpen for alle😷