Oi, oi, oi, et spennende ny lag turnering der et lag skal være kombinasjon av to generasjoner fra et slekt/forsørger f.eks: Bestemor/barnebarn, Stefar/daughter, favourite-Son-in-law/Svigermor, Uncle/niece, osv.  Tar din familie utfordringen?

Første start kl 09:00, 14. juli.  Spilleform er foursome. Det spilles med 50% av lagets samlede HCP.  Vi spiller  netto slaggolf der alle hull må spilles til ballen er i koppen.  (Dropp/straffeslag påvirker ikke spiller-rekkefølgen. Også provisorisk ball spilles eventuelt av den som ikke slo det forrige slaget.).

Nærmeste pin på hull 6 og 15!  Med flott premier sponset av 8 GLASS-Vrengen og SPAR-Tjøme.

Mat er servert ved innkomst.

Turneringen kan betales i proshop, eller med Vipps (74120)

360 kr per lag

Meld på lag på Golfbox

Om Jody Kristiansen

Jody sitter i styret i Tjøme Golfklubb. Hun gjør dessuten en uvurderlig jobb i damekomitéen. Jody er den beste golferen i familien Kristiansen. Utenfor golfbanen arrangerer hun yogakurs.