Søndag 24 mai var det klart for en ny utgave av ekteparmatch, hele 30 lag var påmeldt, til turneringsformen  foursome slag (lagets spillere slår annen hver gang på samme ball, og annenhver gang slår de ut fra teestedet). Ballen må hulles ut.
Det var strålende vær, og alle påmeldte ble møtt i pro shop med en tre pack med baller som gave. En viss nervøsitet kunne anes, det skulle kjempes om pokaler og generøse gavekort i pro shop til de beste parene.
Foursome kan være en brutal spilleform, der ekteskap/samboerskap lett kan stilles på alvorlig prøve, men det kan rapporteres om at alt gikk for seg i sømmelige og positive toner.
Vi må gratulere vinnere av Ekteparmatch 2020, nemlig Anne og Morten Wold, som da forsvarte sin seier fra ifjor. Seieren satt langt inne, den ble avgjort på beste handicap, med netto score 73. På en god annen plass kom dagens arrangører Kissen og Morten Hefte, de gikk til og med i samme ball som vinnerne.Vi må takke Kissen og Morten for en flott gjennomført turnering.
Nina i Kafeen stilte opp med nyinnkjøpt grill, og nydelig grillet mat til alle deltagere ved innkomst, takk til dere også!

Om Ove Salvesen

Ove er daglig leder, og har et hjerte som virkelig banker for golfen. Når han ikke er engasjert i klubben vår bruker han tiden på å flytte ivrige golfere til sydligere strøk, gjennom Golf Travels.

1. Jody Woolgar Kristiansen Jody Woolgar Kristiansen på 26. mai 2020 kl 15:29

Gratulere til årets ektepar! 😀👍

• Gina på 26. mai 2020 kl 16:14

Gratulerer til Anne og Morten 🏌️‍♀️👋👋👋