Det ble avholdt ekstraordinært årsmøte i Tjøme golfklubb søndag 14. februar. Møtet ble avholdt på Zoom. 27 medlemmer hadde innsendt skriftlig forhånds stemme, 3 stemmeberettigede var tilstede i klubbhuset, og 7 medlemmer deltok på Zoom, til sammen 37 stemmer som alle stemte for styrets forslag om at Tjøme golfklubb inngår kontrakt for leasing av nye arbeidsmaskiner. Nå gleder banemannskapet seg til å få nye arbeidsmaskiner på plass til sesongen 2021, de antas å bli levert i april 2021.
Les protokollen her:
Protokoll ekstraordinært årsmøte i Tjøme Golfklubb søndag 14. februar 2021

Om Ove Salvesen

Ove er daglig leder, og har et hjerte som virkelig banker for golfen. Når han ikke er engasjert i klubben vår bruker han tiden på å flytte ivrige golfere til sydligere strøk, gjennom Golf Travels.