Kom og bli med på en forventet fin golfrunde tirsdag 7.7 hvor årets Gudmor skal kåres. Vi avslutter turneringen med deilige grillet pølser og godt tilbehør ute på tunet etter endt turnering. Værmelding ser lovende ut, så dette kan bli en drømmekveld på TGK!  Påmeldings frist søndag 5. juli før kl 22.  Meld på i  Golfbox

Du som er ny med klubbhcp er også hjertelig velkommen – dette er for ALLE. Vi spiller 2 klasse — slag (hcp 36 og bedre) og stableford (hcp 36.1 til 54).

Om Jody Kristiansen

Jody sitter i styret i Tjøme Golfklubb. Hun gjør dessuten en uvurderlig jobb i damekomitéen. Jody er den beste golferen i familien Kristiansen. Utenfor golfbanen arrangerer hun yogakurs.